Σύνθημα από Μπαρτόλο ενόψει Παναθηναϊκού: «Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Σύνθημα από Μπαρτόλο ενόψει Παναθηναϊκού: «Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Σύνθημα από Μπαρτόλο ενόψει Παναθηναϊκού. «Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο άσος του Αστέρα Τρίπολης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύνθημα από Μπαρτόλο ενόψει Παναθηναϊκού.

Σύνθημα για το προσεχές ματς με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, Χουάν Μπαρτόλο.

Κατά τη βράβευσή του από την ομάδα, αφιέρωσε τη διάκριση αυτή στους ανθρώπους που είναι κοντά του, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ματς ενάντια στον Παναθηναϊκό.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους για την στήριξη και για το γεγονός ότι με ψήφισαν. Είναι ένα σημαντικό βραβείο για εμένα. Ελπίζω και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα. Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, η οποία είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή. Είτε είναι καλή είτε κακή. Σε όλους τους φίλους μου στην Αργεντινή και βέβαια στην κοπέλα μου», είπε.

«Tο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Και εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτόν τον στόχο», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας επισήμανε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο, εμείς θα πάμε με τα δικά μας “όπλα” για να δώσουμε αυτή τη μάχη και ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X