Βλάχοβιτς: Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν στα... πόδια του

Ο Βλάχοβιτς κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης γιατί έσπασε την καραντίνα!
Photo Credits: INTIME

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έκανε το μεγαλο άλμα στην καριέρα του τον περασμένο Ιανουάριο παίρνοντας μεταγραφή στην Γιουβέντους με την «Μεγάλη Κυρία» να δίνει στην Φιορεντίνα το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Gazzeta.it ο φορ των «μπιανκονέρι» έχει γίνει πόλος έλξης για την Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν για έναν βασικό φορ που θα κάνει την διαφορά. Οι μεν πρωταθλητές Γερμανίας για να καλύψουν το τεράστιο κενό που άφησε η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα και οι δε αντίστοιχοι της Γαλλίας για να αποκτήσουν έναν επιθετικό που έχει το εύκολο γκολ.

Το συμβόλαιο του Βλάχοβιτς με την «Γιούβε» λήγει το καλοκαίρι του 2026 και η τιμή πώλησης του είναι 100 εκατομμύρια. Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αρχισκόρερ της «Βέκια Σινιόρα» και να κατακτήσει μαζί της πολλούς τίτλους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X