Το Χιμπέρνιαν-ΑΕΚ με την «μεγαλύτερη φασαρία» μετά την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» που είπε ο Ντέμης (VIDEO)

Το Χιμπέρνιαν-ΑΕΚ με την «μεγαλύτερη φασαρία» μετά την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» που είπε ο Ντέμης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θυμήθηκε το Χιμπέρνιαν-ΑΕΚ με αφορμή τον θόρυβο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, μιλώντας στην εκπομπή «Monday FC» αναφέρθηκε στον εκκωφαντικό θόρυβο που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης ανέφερε ότι μέχρι σήμερα το γήπεδο με το μεγαλύτερο θόρυβο στο οποίο είχε αγωνιστεί ήταν αυτό της Χιμπέρνιαν, όταν η ΑΕΚ αγωνίστηκε εκεί το 2001.

Το Χιμπέρνιαν-ΑΕΚ του 2001

Η Ενωση είχε νικήσει με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο παιχνίδι και στη ρεβάνς πίστευε πως θα είχε εύκολο έργο. Ωστόσο, οι Σκωτσέζοι έπαιζαν σαν… Βραζιλιάνοι και έκαναν πάρτι στην άμυνα της ΑΕΚ. Ο Λούνα πέτυχε δύο γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να προκαλέσει εγκεφαλικό στην Ενωση, που δεν υπήρχε μέσα στο παιχνίδι. Όλα αυτά, μέχρι να αναλάβει δράση ο Τσιάρτας.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της παράτασης, με φοβερό σουτ εκτός περιοχής, ο Τσιάρτας μείωσε και έδωσε σκορ πρόκρισης για την ΑΕΚ. Και λίγο πριν το ημίχρονο, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-2. Η νίκη της Χιμπέρνιαν στο φινάλε, ήταν απλά τιμητική για την προσπάθεια των Σκωτσέζων.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X