Ντέμης: «Όλη μου την καριέρα την έπαιξα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Για αυτό κοιτούσα την Σκεπαστή στα εγκαίνια» (VIDEO)

Ντέμης: «Όλη μου την καριέρα την έπαιξα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Για αυτό κοιτούσα την Σκεπαστή στα εγκαίνια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και στην Σκεπαστή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα συναισθήματα του στην… επιστροφή του στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC», σχολιάζοντας παράλληλα το… βλέμμα στη Σκεπαστή, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι μόλις αντίκρισε το νέο γήπεδο!

Ο Ντέμης των οπαδών της ΑΕΚ, τόνισε πως του πέρασε από το μυαλό τι ωραία θα ήταν να έπαιζε ξανά ποδόσφαιρο, μόλις αντίκρισε τον κόσμο της Ένωσης στα εγκαίνια και την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει ενώ αναφέρθηκε και στην Σκεπαστή.

Επίσης, ανέφερε και τα πιο θορυβώδη γήπεδα στα οποία είχε αγωνιστεί, βάζοντας στην κορυφή αυτό της Χιμπέρνιαν, λέγοντας πως ο θόρυβος στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» είναι πολύ πιο δυνατός και δημιουργεί καυτή έδρα.

Ο Ντέμης για την Σκεπαστή

«Όταν πήγα δεν ήμουν συγκινημένος, ήμουν πολύ χαρούμενος. Όταν μπήκα στο γήπεδο, εκεί… ήταν λίγο πιο συγκινητικά.

Τι να φανταστώ ότι τι ωραία θα ήταν να έπαιζα; Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Εκεί που μπήκαμε όλοι μαζί και τραγουδούσαν όλοι μαζί από την Σκεπαστή. Εγώ όλη την καριέρα μου έπαιξα στη Νέα Φιλαδέλφεια οπότε μου πέρασε από το μυαλό για δευτερόλεπτα. Για πρώτη φορά από όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο και λέω που είναι τα κάγκελα και είδα πλεξιγκλάς, δεν έχει να ανέβεις πια.

Όλη η ιστορία της ΑΕΚ βρέθηκε στα εγκαίνια, από τον κύριο Νεστορίδη και τον κύριο Παραγυιό και εγώ ήμουν ο πιο σύγχρονος το 2003, όταν τελείωσε η Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μεγαλύτερη φασαρία που έχω ακούσει είναι στην έδρα της Χιμπέρνιαν που κοντέψαμε να αποκλειστούμε αλλά η μεγαλύτερη φασαρία που έχω ακούσει πλέον ήταν στα εγκαίνια. Είναι διώροφο το γήπεδο οπότε ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός.

Όλοι προς την Σκεπαστή κοιτάνε, εκεί που είναι οι πιο ένθερμοι. Είπα τι πέρασε από το μυαλό μου αλλά λέω 50 έφτασες, μαζέψου, ήταν πολύ συγκινητικό».

Ο Ντέμης για την ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο

Παράλληλα, στην εκπομπή Monday FC, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη φωτογραφία που έβγαλε στα αποδυτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με φόντο τη θέση του Αραούχο, η οποία έγινε… viral στα social media μετά το ποστάρισμα του Αργεντινού επιθετικού της Ένωσης.

Ο Ντέμης τόνισε ότι ο Ηλίας Ατματσίδης έβγαλε τη φωτογραφία στα αποδυτήρια μπροστά από το «11» του Σέρχιο Αραούχο και στη συνέχεια την έστειλε στον Αργεντινό αρχηγό της ΑΕΚ, ο οποίος και τη δημοσίευσε στα social media, αποθεώνοντας τον Ντέμη!

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X