Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Βγάλαμε πάθος και θέληση»

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Βγάλαμε πάθος και θέληση»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Futsal μίλησε για την ανατροπή και τη νίκη της ΑΕΚ στη Σαλαμίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας άνετα με 7-2 της Σαλαμίνας εκτός έδρας.

Η «Ένωση» παρότι αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα, διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας όχι απλά γύρισε το παιχνίδι αλλά έφτασε και σε μια ευρεία νίκη. Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη συνεχίζει με σταθερά βήματα την πορεία της προς την επίτευξη των φετινών στόχων της. Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν φέτος μια νέα αρχή και όπως όλα δείχνουν ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ τους. Στα θετικά του αγώνα στη Σαλαμίνα ήταν και το ντεμπούτο των δύο ξένων Βούλετιτς και Βιτίνιο που έδειξαν πως θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη φετινή πορεία της. Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε στο enwsi.gr για την εμφάνιση της ομάδας στη Σαλαμίνα και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε για να γυρίσει το εις βάρος της σκορ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του «Δικεφάλου» σχολίασε χαρακτηριστικά στο enwsi.gr: «Η ομάδα μας αν και είχε 2-3 καλές φάσεις για γκολ στην αρχή μετά από μια λάθος αμυντική συμπεριφορά σε ένα φάουλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια αντί να αντιδράσουμε δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ πάλι από στημένη φάση και από αδράνεια στην αμυντική μας λειτουργία. Ευτυχώς όμως αντιδράσαμε αμέσως και κάναμε το 2-2 σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τελείως διαφορετική εικόνα και η ομάδα είχε πολύ καλή και επιθετική και αμυντική συμπεριφορά. Κυρίως όμως τα παιδιά έβγαλαν πάθος, θέληση και συγκέντρωση. Κάτι που θα δουλέψουμε ώστε να το βγάζουμε από την αρχή Σε κάθε ματς». Παράλληλα σχολιάζοντας το ντεμπούτο των δύο ξένων εμφανίστηκε εξέφρασε την πεποίθηση του πως θα είναι καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι: «Οι 2 ξένοι μας παίκτες πήγαν πολύ καλά στο ντεμπούτο  τους και πιστεύω ότι αγώνα με αγώνα θα γίνονται όλο και καλύτεροι. Σκόραραν και αυτό είναι πολύ θετικό.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X