Ανταλής στο enwsi.gr: «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα σε γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΟΦ Νέας Ιωνίας
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ανταλής μίλησε στο enwsi.gr για το πως βίωσε η ομάδα του το πρώτο παιχνίδι στην Α1 Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ στην Α1 δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η «Ένωση» έδειξε πως διαθέτει παρόν αλλά και μέλλον.

Το «κιτρινόμαυρο» τμήμα κάνει τα πρώτα του βήματα στα μεγάλα σαλόνια και είναι δεδομένο πως χρειάζεται χρόνο για να κερδίσει την θέση που της αρμόζει και στο γυναικείο χάντμπολ. Παρά την ήττα όμως η ΑΕΚ είχε αρκετά θετικά στοιχεία για να κρατήσει από το παιχνίδι όπως είναι το γεγονός πως κόντραρε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια μένοντας μάλιστα μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Επιπλέον η αντίδραση και ο χαρακτήρας που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο είναι κάτι που κρατάει ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ανταλής όπως επίσης και η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο «Γ. Κασιμάτης». Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Ώρα» στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και τόνισε πως είναι κάτι πρωτόγνωρο για το γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα και πως η ΑΕΚ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την πίεση που προκαλεί η ατμόσφαιρα του γηπέδου στους αντιπάλους της.

Αρχικά αναφερόμενος στην εικόνα αλλά και το πως βίωσαν οι αθλήτριες του το παιχνίδι με τον ΟΦΝΙ σχολίασε: «Προσπαθήσαμε πολύ όλες τις τελευταίες ημέρες να αποφορτίσουμε συναισθηματικά τις αθλήτριες από το άγχος της πρεμιέρας, αλλά όταν έχεις απέναντι σου έμπειρο αντίπαλο τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα σωστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είχαμε σωστά τρεξίματα, τα  λίγα σουτ που κάναμε δεν είχαν κατάλληλες  προϋποθέσεις – δεν υπήρχαν καλύψεις στην άμυνα – δεν είχαμε αποτελεσματικότητα από τα 6μ. Πάνω από όλα όμως, δεν βγάλαμε σε όλο το παιχνίδι το πάθος που χρειαζόταν η πρώτη παρουσία μας στην Α1 και αυτό είναι που μας ενόχλησε περισσότερο«. Όσο για αυτό που κρατάει στα θετικά τόνισε: «Αγωνιστικά για το μόνο κομμάτι που είμαστε ευχαριστημένοι ήταν η αντίδραση των κοριτσιών και η νοοτροπία ότι δεν εγκαταλείπουμε ποτέ και τίποτα».

Τέλος έπλεξε και το εγκώμιο του κόσμου της ΑΕΚ τονίζοντας: «Σε ένα γήπεδο κατάμεστο από φίλους της ομάδας, με μια ατμόσφαιρα που σε γυναικείο αγώνα στην Ελλάδα  δεν έχουμε ξαναδεί, το boost προς την ομάδα ήταν φανταστικό. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αγαπήσει το handball και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Η πίεση που νιώθει ο αντίπαλος από τον κόσμο είναι τεράστια  και οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε σε κάθε αγώνα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X