Κεδέρης: «Κανείς δεν μπορεί να ζήσει αυτό που έζησε ο κόσμος της ΑΕΚ την Παρασκευή»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε για τη νίκη επί του Αερωπού αλλά και τα εγκαίνια του γηπέδου όπου φυσικά ήταν μέσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα επί του Αερωπού και ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα όσα έζησε την Παρασκευή στα εγκαίνια του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr

-Για το παιχνίδι:

«Κρατάμε μόνο τους 2 βαθμούς από το παιχνίδι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι πρέπει να βρίσκουμε δύναμη και θέληση σ’ αυτά τα παιχνίδια και να δείχνουμε πως είμαστε το φαβορί. Δεν πρέπει να αδικούμε τους αυτούς μας. Πρέπει να κόβουμε τον αέρα, με απόλυτο σεβασμό, σε όλες τις ομάδες, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Κρατάμε ωστόσο τους δύο βαθμούς. Τώρα στη διακοπή θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και επιστρέφουμε δυναμικά».

-Για την ιστορική μέρα των εγκαινίων της «Αγια-Σοφιάς»:

«Η Παρασκευή ήταν φανταστική. Η ανατριχίλα ήταν απίστευτη. Κανείς άλλος δεν μπορεί να ζήσει, αυτό που έζσαν οι ΑΕΚτζήδες την Παρασκευή. Εγώ χθες πήγα στο γήπεδο είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών με κίτρινες μπλούζες της ΑΕΚ. Κάτι που δεν υπήρχε νωρίτερα γιατί δεν είχαμε το σπίτι μας. Όταν είσαι στο σπίτι σου, κυκλοφορείς ελεύθερος… Αυτό θα γίνεται από εδώ και μπρος στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X