Τρέλα για τη Νέα Φιλαδέλφεια: Πάνω από 500 οπαδοί της ΑΕΚ μετά τα μεσάνυχτα στον Αετό!

ΑΕΚ: Ο κόσμος δεν λέει να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ δε λέει να ξεκολλήσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι εθισμένος στο νέο γήπεδο. Όταν επί 19 χρόνια περιμένεις κάτι και αυτό εν τέλει έρχεται, δεν μπορεί να ξεκολλήσεις.

Την Παρασεκυή ήταν τα φαντασμαγορικά εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» με τον κόσμο της Ένωσης να γεμίζει από πολύ νωρίς το πρωί τους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο κόσμος τραγουδούσε και μιλούσε για ΑΕΚ όλο το απόγευμα μέχρι να φτάσει η ώρα να ανοίξου οι πύλες του στολιδιού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χθες, ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν ξανά εκεί με περίπου 500 φίλους του Δικεφάλου απλά να καμαρώνουν το νέο τους σπίτι στην πλατεία που βρίκσεται το επιβλητικό γλυπτό του Αετού. Τα μαγαζιά γεμάτα. Η πόλη είναι και πάλι κιτρινόμαυρη. Η πόλη ζει και αναπνέει για την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι φίλοι, εθισμένοι πλέον με το γήπεδο έχουν γεμίσει τα μαγαζιά και τους δρόμους της περιοχής για να χαρούν την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ακόμα και κλειστή.


Μάλιστα, εκεί ήταν και ο Ούγγρος γλύπτης του Δικεφάλου Αετού. Ενώ, το πρωί βρέθηκε με την οικογένειά του και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X