Νίκη με την υπογραφή Μπακασέτα για την Τράμπζονσπορ (VIDEO)

Νίκη με την υπογραφή Μπακασέτα για την Τράμπζονσπορ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νίκη με την υπογραφή Μπακασέτα για την Τράμπζονσπορ με τον αρχηγό της Εθνικής να σκοράρει και να οδηγεί την ομάδα του στο 2-1 επί της Καϊσερίσπορ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη με την υπογραφή Μπακασέτα για την Τράμπζονσπορ!

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με τον Μπακασέτα να δείχνει τον δρόμο της ανατροπής, η Τράμπζονσπορ τελικά επιβλήθηκε 2-1 της Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή.

Ακάθεκτη στο κυνήγι της κορυφής συνεχίζει η Τράμπζονσπορ, η οποία με τον Μπακασέτα να σκοράρει και να ανοίγει το δρόμο της νίκης επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου (βασικός) και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ.

Παρά το γρήγορο προβάδισμα των γηπεδούχων με τον Γκαβράνοβιτς (25΄), η ομάδα των Μπακασέτα – Σιώπη – που βρέθηκαν αμφότεροι στο αρχικό σχήμα – κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στα τελευταία λεπτά. Αρχικά στο 78΄ο Μπακασέτας ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 1-1, ενώ πέντε λεπτά ο Μποζόκ ολοκλήρωσε την ανατροπή για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X