Formula 1: Κυρίαρχος Λεκλέρ, πήρε την pole στη Σιγκαπούρη - Έμεινε 8ος ο Φερστάπεν

Formula 1: Κυρίαρχος Λεκλέρ, πήρε την pole στη Σιγκαπούρη - Έμεινε 8ος ο Φερστάπεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουίζ για δυνατούς λύτες αποτέλεσαν οι κατακτήτριες του Grand Prix της Σιγκαπούρης, αφού ξεκίνησαν σε βρεγμένο οδόστρωμα και ολοκληρώθηκαν σε στεγνό.

Ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari του έκαναν τον ταχύτερο γύρο (1:49.412) και θα ξεκινήσουν από την πρώτη θέση του grid στον αυριανό (2/10) αγώνα, αφήνοντας πίσω τους Σέρχιο Πέρεζ και Λιούις Χάμιλτον. Από την 8η θέση θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο του γύρο.

To Q1 ξεκίνησε με την βροχή να έχει σταματήσει, αλλά αρκετά σημεία της πίστας να έχουν κρατήσει νερό. Ο Χάμιλτον έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ξεκίνησε με τον ταχύτερο χρόνο (1:56,937), με τον Λεκλέρ να τον ξεπερνάει στην κορυφή κάνοντας (1:55,054).

Ο Φερστάπεν είχε έξοδο στην πρώτη του γρήγορη προσπάθεια, όπως και ο Λεκλέρ στον δεύτερο γύρο του. Το Q1 ολοκληρώθηκε με τον Φερστάπεν στην κορυφή (1:53,057), τους Χάμιλτον, Λεκλέρ πίσω τους και τους Μπότας, Ρικιάρντο, Οκόν, Άλμπον και Λατίφι να μένουν εκτός συνέχειας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X