Παπασταμάτης: «Εύχομαι η ΑΕΚ να είναι παντού πρώτη και να διδάσκει πολιτισμό»

Παπασταμάτης: «Εύχομαι η ΑΕΚ να είναι παντού πρώτη και να διδάσκει πολιτισμό»
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης απευθυνόμενος στους αθλητές στον σημερινό αγιασμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευχή του η ΑΕΚ να είναι παντού πρώτη και τα τμήματα της να συνεχίσουν να διδάσκουν πολιτισμό εξέφρασε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης.

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής στάθηκε παράλληλα και στην στήριξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για να αποκτήσει το σωματείο το δικό του γήπεδο: «Είμαστε εδώ επειδή την ΑΕΚ την αγαπάμε και την λατρεύουμε. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος έρωτας. Αυτόν υπηρετούμε. Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μεγαλώσει η ΑΕΚ. Με τη βοήθεια και του Δήμου, σύντομα θα έχουμε ένα γήπεδο αντάξιο της ΑΕΚ, του ονόματος, της ιστορίας της και του πολιτισμού της και στο χάντμπολ και στο βόλεϊ. Σύντομα θα κάνουμε ανακοινώσεις για να γίνει και αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους, υγεία και η ΑΕΚ να είναι πάντα πρώτη παντού και να διδάσκει πολιτισμό».

Ο διοικητικός υπεύθυνος του βόλεϊ και μέλος της διοίκησης, Λευτέρης Αρχόντης σχολίασε: «Το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Και αυτό δείχνουμε σήμερα εδώ, με όλα τα τμήματα κι ας είναι πολλά που προπονούνται μακριά από εδώ. Προσπαθούμε να έρθουν όλα τα τμήματα εδώ, γιατί εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανήκει η ΑΕΚ».

Ο Γενικός αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας: «Είναι τιμή μας που βρίσκεστε εδώ όλοι. Στόχος μας ήταν να σας δείξουμε ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θέλουμε να δίνετε το παράδειγμα και να είστε τα πρότυπα για τα παιδιά των Ακαδημιών και για όσα κάνετε μέσα στα γήπεδα, αλλά και έξω από αυτά. Να είστε καλά και να έχετε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X