Nations League: Γιγαντομαχία με Πορτογαλία-Ισπανία σήμερα, κρίνεται η πρωτιά σε Κρακοβία και Όσλο

Nations League: Γιγαντομαχία με Πορτογαλία-Ισπανία σήμερα, κρίνεται η πρωτιά σε Κρακοβία και Όσλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το βλέμμα στην τελευταία στροφή του Nations League να πέφτει στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, ωστόσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει ψωμί και μάλιστα μπόλικο – με όλα τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 21:45.

Στη League A και τον 2ο όμιλο, η Πορτογαλία υποδέχεται την Ισπανία στη Μπράγκα και της αρκεί να μην ηττηθεί προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά και να περάσει στην τελική τετράδα. Την ίδια ώρα, η Ελβετία φιλοξενεί την Τσεχία και της αρκεί επίσης να μην χάσει προκειμένου να σωθεί έναντι της ομάδας του Βατσλίκ.

Στη League B, η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία στην Κρακοβία και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να προσπεράσει τους Βρετανούς στην κορυφή του 1ου γκρουπ, ενώ ο αγώνας της Ιρλανδίας με την Αρμενία θα κρίνει στη σωτηρία – με τους Ιρλανδούς να βρίσκονται στο +1.

Στον 4ο όμιλο, το ντέρμπι της Νορβηγίας με τη Σερβία δίνει εισιτήριο για τη League A, με τους Σκανδιναβούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η ουραγός Σουηδία χρειάζεται νίκη πάση θυσία κόντρα στη Σλοβενία των Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ.

Τέλος, αδιάφορη βαθμολογικά είναι η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ισλανδία, για τον 2ο όμιλο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X