Ο Αζμούν πήρε θέση: «Ας με κόψουν από την Εθνική, ζήτω οι γυναίκες του Ιράν»

Ο Αζμούν πήρε θέση: «Ας με κόψουν από την Εθνική, ζήτω οι γυναίκες του Ιράν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερντάρ Αζμούν σε μια κίνηση που θα προκαλέσει… σεισμό στην Εθνική Ιράν, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα του μετά την δολοφoνία της 22χρονης Μάχσα Αμινί.

Ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ του Ιράν, παρά τις απαγορεύσεις που έχουν τεθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία αλλά και την κυβέρνηση της χώρας του, πήρε θέση υπέρ των γυναικών, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένος ακόμη και να μείνει εκτός Εθνικής!

O 27χρονος επιθετικός ξέσπασε μέσω του Instagram και τόνισε ότι η ανάρτησή του δεν θα διαγραφεί, όπως έγινε με τους Χατζισαφί-Γιάχανμπας.

«Λόγω των κανόνων της Εθνικής Ομάδας, δεν μας επιτρέπουν να πούμε τίποτα μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος προπονητικού μας καμπ, αλλά δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ τη σιωπή.

Αν θέλουν να με κόψουν από την ομάδα είναι απλά μια θυσία για μια τρίχα σε μια Ιρανή γυναίκα. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί αυτή η ανάρτηση. Ντροπή σε όλους πόσο εύκολα δολοφονείτε ανθρώπους. Ζήτω οι Ιρανές γυναίκες», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ιρανός επιθετικός της Λεβερκούζεν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X