Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Έτοιμοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα»

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Έτοιμοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την αυριανή πρεμιέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για να μπει με το …δεξί στο νέο πρωτάθλημα είναι η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 21:20 την Κόμπρα στην πρεμιέρα της Futsal Super League.

Η «Ένωση» ξεκινά την πορεία της στο Πρωτάθλημα από το Κλειστό του Βύρωνα, με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Απόψε το βράδυ μετά την προπόνηση η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουηλίδης δήλωσε στο enwsi.gr για αυτό το νέο ξεκίνημα : «Αύριο ξεκινάει η ομάδα της αγωνιστικές υποχρεώσεις απέναντι στην Κόμπρα. Λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική όλη η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε με 7 ποδοσφαιριστές.  Κάναμε κάποια φιλικά και προπονήσεις. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς να πάμε στην έναρξη χωρίς να έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις με στόχο το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι τα παιχνίδια με την εθνική ομάδα πέρα από το ότι είναι ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή κάνουν και πολύ καλό ατομικά στους ποδοσφαιριστές λόγω του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου που καλούνται να ανταποκριθούν. Η έναρξη πάντα είναι δύσκολη καθώς είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι ειδικά κόντρα σε μια σφιχτή και καλά δουλεμένη ομάδα. Είμαστε ακριβώς μετά από μια επίπονη προετοιμασία, αλλά είμαι απόλυτα αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για τον αγώνα και θα ξεκινήσουμε νικηφόρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X