Η ΑΕΚ δίνει φιλικό την Παρασκευή με τον Απόλλωνα Σμύρνης για Σιντιμπέ και... όχι μόνο

Η ΑΕΚ δίνει φιλικό την Παρασκευή με τον Απόλλωνα Σμύρνης για Σιντιμπέ και... όχι μόνο
Photo Credits: INTIME

Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών για την ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε φάση… ηρεμίας στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος και ειδικότερα μετά από νίκη με 0-2 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο Ματίας Αλμέιδα καλείται στο διάστημα της διακοπής να περάσει ακόμη περισσότερο το σκεπτικό που έχει για τη νέα ΑΕΚ και οι παίκτες που έχει στη διάθεση του (εκτός διεθνών) να αντιληφθούν το αγωνιστικό σχέδιο και να το εφαρμόσουν μέσω της καθημερινής δουλειάς. Επίσης, ο κόουτς θέλει να βάλει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ακόμη καλύτερα στην εξίσωση, με τον Γάλλο να κάνει προπονήσεις με την ομάδα από τις 10 Σεπτεμβρίου και σκοπός είναι με την επιστροφή στο πρωτάθλημα να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επίσης, στόχος είναι ο Άρολντ Μουκουντί να παραμείνει σε ρυθμό και να είναι ακόμη πιο έτοιμος, καθώς θα πάρει την θέση του Γιώργο Τζαβέλλα που θα μείνει για 1-1,5 χρόνο εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Αλμέιδα στο πλαίσιο αυτό ζήτησε φιλικό στο διάστημα της διακοπής φιλικό και έτσι προγραμματίστηκε για την Παρασκευή η Ένωση να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Σεραφείδιο». Παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (ομάδα που συμμετέχει στην Super League – αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕΚ Β’ προ ημερών), οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν τριήμερο ρεπό από τον Ματίας Αλμέιδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X