Χαμός στη Γαλλία με τον Μπαπέ που έλειπε ξανά από φωτογράφιση της Εθνικής

Χαμός στη Γαλλία με τον Μπαπέ που έλειπε ξανά από φωτογράφιση της Εθνικής
Photo Credits: INTIME

Χαμός στ Γαλλία με τον Μπαπέ. Έλειπε και πάλι από φωτογράφιση της Εθνικής μετά τη διαμάχη με την Ομοσπονδία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπαπέ αρνήθηκε να να συμμετάσχει σε φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας. Και αυτά εν μέσω της διαμάχης που έχει με την Ομοσπονδία σχετικά με τα δικαιώματα προβολής του.

«Ο Μπαπέ αποφάσισε να μην συμμετέχει σε φωτογράφιση» αναφέρει το δελτίο Τύπου που δόθηκε στο γαλλικό πρακτορείο. Ο λόγος είναι η μη επίτευξη συμφωνίας με την FFF όσον αφορά στα δικαιώματα προβολής του Γάλλου σταρ.

«Αυτός και οι εκπρόσωποί του λυπούνται που δεν επετεύχθη συμφωνία, όπως ζητήθηκε, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως ο 23χρονος επιθετικός επιθυμεί να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ομοσπονδία, θεωρώντας ότι η πλάστιγγα γέρνει φανερά υπέρ εκείνης. Η ιστορία αυτή κρατάει από τον Μάρτιο, με τον Γάλλο να έχει απουσιάσει ήδη από δύο διαφημιστικές καμπάνιες της Ομοσπονδίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X