Μάρθα Καραγιάννη: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Βογιατζής – «Τη γρουσουζιά έπεσε πια»

Μάρθα Καραγιάννη: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Γιάννης Βογιατζής – «Τη γρουσουζιά έπεσε πια»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής, τη νύχτα της Κυριακής, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής, τη νύχτα της Κυριακής, για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη με την οποία και συνεργάστηκε επί σειρά ετών. Ο δημοφιλής μας ηθοποιός δεν έκρυψε, μάλιστα, την βαθιά του θλίψη ενώ ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε πως «άριστα ήταν και ως συνάδελφος και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως χορεύτρια και ως σώμα και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος που δυστυχώς χάθηκε και αυτή. Χάθηκε, μπορώ να πω, αρκετά νωρίς γιατί μπορούσε ακόμα η Μάρθα να προσφέρει στο θέατρο το οποίο λάτρευε αλλά την λάτρευε πολύ και ο κινηματογράφος. Το μουσικό θέατρο και ο Δαλιανίδης την λάτρευε την Μάρθα. Έχουμε κάνει πέντε ή έξι ταινίες μαζί, όλα τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη. Λες και ήταν επαγγελματίας και μόνο χορεύτρια! Αλλά ήταν και ηθοποιός σπουδαία! Αλλά και πάνω από αυτά τα δύο ήταν και άνθρωπος σπουδαίος, δοτικός».

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X