Σοκάρει ο Νοτιοκορεάτης που ξυλοκόπησαν οπαδοί του Ολυμπιακού: «Κανείς δεν τους σταμάτησε - Νιώθω φόβο»!

Σοκάρει ο Νοτιοκορεάτης που ξυλοκόπησαν οπαδοί του Ολυμπιακού: «Κανείς δεν τους σταμάτησε - Νιώθω φόβο»!

Σοκάρει με τα όσα δηλώνει ο Νοτιοκορεάτης που ξυλοκόπησαν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκάρει με τα όσα δηλώνει ο Νοτιοκορεάτης που ξυλοκόπησαν οπαδοί του Ολυμπιακού κοντά στο «Καραϊσκάκη». «Κανείς δεν τους σταμάτησε, νιώθω φόβο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Κορεάτης Youtuber «Μπουόνα Σέμπα», μίλησε στο SDNA συγκλονίζοντας με όσα παραθέτει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε έξω από το Καραϊσκάκη.

Ο «Μπουόνα Σέμπα», κατά κόσμον Σουνγκντεόκ Κουόν, ο οποίος επέστρεψε άμεσα στην Ιταλία όπου διαμένει, εκφράζει την απογοήτευση του για την αναίτια επίθεση που δέχθηκε, υποστήριξε πως έμεινε αβοήθητος στο έδαφος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για την στάση της αστυνομίας.

Παράλληλα ο Κορεάτης ποδοσφαιρόφιλους τόνισε πως δέχθηκε μηνύματα συμπαράστασης από οπαδούς του Ολυμπιακούς επισημαίνοντας ωστόσο πως το εισιτήριο διαρκείας που του προσφέρθηκε από την ΠΑΕ δεν λύνει το πρόβλημα, ούτε τον παρηγορεί.

Ο Σουνγκντεόκ Κουόν δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ποδοσφαιρική παιδεία των Ελλήνων, έκανε αναφορά στην πλούσια ιστορία της χώρας μας, ενώ σημείωσε πως μετά τον ατυχές συμβάν δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρενέργειες στον τουρισμό από την Νότιο Κορέα στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X