Λέστερ: Σε δύσκολη θέση ο Ρότζερς - Τόμας Φρανκ ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο

Λέστερ: Σε δύσκολη θέση ο Ρότζερς - Τόμας Φρανκ ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ γνώρισε ακόμη μια ήττα την φετινή σεζόν με το βαρύ 6-2 από την Τότεναμ και πλέον τα σύννεφα για τον Μπρένταν Ρότζερς έχουν πυκνώσει.

Ήδη στην Αγγλία έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Άγγλου προπονητή, με το όνομα του προπονητή της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Οι ιθύνοντες της Λέστερ, ακόμη δεν έχουν πάρει την οριστική απόφασή τους για τον Ρότζερς, όμως σύμφωνα με τους Άγγλους, πολύ δύσκολα ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο των «Αλεπούδων».

H Λέστερ μετά από 7 αγωνιστικής στην Premier League, βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας μόλις έναν βαθμό, διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και χρειάζεται ένα γερό… ηλεκτροσόκ, για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Σύμφωνα με την «Telegraf», οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην Λέστερ, με τον Τόμας Φρανκ να φαντάζει ως το φαβορί για τον αντικαταστάτη του Ρότζερς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X