Νάγκελσμαν: «Ο Μανέ πρέπει να προσαρμοστεί»

Νάγκελσμαν: «Ο Μανέ πρέπει να προσαρμοστεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση πως ο Σαντιό Μανέ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα… δεδομένα της Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

O 35χρονος ρωτήθηκε για τον Σενεγαλέζο επιθετικό μετά την μέτρια εμφάνισή του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Μανέ δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει στο 100%, αλλά στο μέλλον θα μπορέσει να ξεχωρίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Μανέ ο προπονητής της Μπάγερν:

«Είναι μια νέα μεταγραφή και πρέπει να προσαρμοστεί. Προσπαθεί πολύ και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά μαζί μας. Όπως και να έχει, ότι έχω να πω στον Σαντιό θα το πω στον ίδιο και όχι στα Μέσα. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπαιξε σε μία διαφορετική θέση, στην οποία δεν έπαιξε τόσο πολύ όσο ήταν στη Λίβερπουλ».

«Είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις ομάδα να χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Έχω ήδη πει πως θέλω να τον βλέπω να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο πιο συχνά. Ίσως να κοιτάζει λιγότερο την μπάλα και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X