Σενάριο για τον Ντάνι Ρόουζ - Τι λέει η ΑΕΚ

Σενάριο για τον Ντάνι Ρόουζ - Τι λέει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σενάριο ανέφερε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και είναι κοντά στον μπακ, Ντάνι Ρόουζ, τι απάντησε η Ένωση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σενάριο του sportime.gr ανέφερε ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο αριστερό μπακ/χαφ που έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ.

Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε άμεσα στο θέμα και ανέφερε πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο γεννημένος στον Ντόνκαστερ αμυντικός έχει πραγματοποιήσει σημαντική καριέρα στα αγγλικά γήπεδα, έχοντας φορέσει τη φανέλα, μεταξύ άλλων, των Λιντς Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, και Νιούκαστλ.

Ο Ρόουζ μετράει 301 συμμετοχές στην καριέρα του, τις 214 φυσικά με την Τότεναμ, έχοντας σκοράρει συνολικά 10 γκολ και έχοντας μοιράσει 29 ασίστ.

Ο 32χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, όμως 27 φορές έχει καλύψει και το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας, ενώ το 2016 είχε κληθεί και στην ανδρική ομάδα από τον Ρόι Χόντσον.

Είναι χωρίς ομάδα και βάσει των όσων ανέφερε το ρεπορτάζ υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και πως ο παίκτης είναι πολύ κοντά.

Τι λέει η ΑΕΚ

Λογικό και αναμενόμενο το θέμα να προκαλέσει τοποθέτηση της ΑΕΚ που ήταν κατηγορηματική. Σχεδόν άμεση η απάντηση της πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

«Όχι» έλεγαν ξεκάθαρα και κοφτά από την Ένωση για τον παίκτη.

Τα στατιστικά της καριέρας του Ρόουζ

Σενάριο για τον Ντάνι Ρόουζ - Τι λέει η ΑΕΚ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X