Η πρωτιά του Μπακασέτα στην Süper Lig της Τουρκίας

Πλήγμα για Τραμπζονσπόρ: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τίτλο του πρωταθλητή Τουρκίας καλείται να υπερασπιστεί φέτος η Τραμπζονσπόρ, καθώς το club των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη έφτασε πέρσι στην κορυφή της εκεί λίγκα, για πρώτη φορά μετά το 38 χρόνια. Αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό το μέγεθος της σχετικής επιτυχίας και μάλιστα αμφότεροι συγκαταλέγονται στους «μεγάλους» της πρωταγωνιστές.

Η σεζόν όμως για εκείνη δεν ξεκίνησε «ιδανικά» παρά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στα τέλη του Ιουλίου, αφού στη συνέχεια αποκλείστηκε, έστω και οριακά, στα play offs του Champions League από την Κοπεγχάγη των Ζέκα, Μάριου Οικονόμου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έχασε (3-2) από τη Φερεντσβάρος, ενώ στην εκεί Süper Lig μετρά ρεκόρ 3-1-2. Βέβαια παραμένει κοντά στην κορυφή (-4) όπου βρίσκεται η Κόνιασπορ και ακόμη είναι νωρίς.

Ο Μπακασέτας ωστόσο συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι και τις πολύ καλές εμφανίσεις, αποδυκνείοντας πως είναι ο εκ των ηγετών της και ένας εκ των κορυφαίων παικτών του εκεί πρωταθλήματος.

Παρότι ουκ ολίγες φορές βρίσκεται στο «8» και όχι στη μεσοεπιθετική τριάδα, σε μία θέση δηλαδή που δεν λογίζεται ως η κλασική του, έχει μέχρι στιγμής και σε εννέα εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις (έμεινε εκτός για λίγο λόγω ενός τραυματισμού) τρία γκολ και δύο ασίστ, ενώ είναι ο παίκτης της Süper Lig με τις περισσότερες κατά μέσο όρο πάσες «κλειδιά» ανά αγώνα στην κατηγορία, αφού παίζει «πολύ» κάθετα. Δηλαδή δημιουργεί συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X