Αψηφούν την UEFA οι οπαδοί της Ρέιντζερς: Θα τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο

Αψηφούν την UEFA οι οπαδοί της Ρέιντζερς: Θα τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένοι να αψηφήσουν την απαγόρευση της UEFA και να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο μετά την τήρηση του ενός λεπτού σιγής για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι οι οπαδοί της Ρέιντζερς.

Η Ρέιντζερς φιλοξενεί τη Νάπολι (14/9, 22:00) στην Γλασκώβη για την 2η αγωνιστική του Champions League, με την αναμέτρηση μάλιστα να πραγματοποιείται μια ημέρα αργότερα (14/09) λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, που έχει προγραμματισθεί για τις 19/09 στο Λονδίνο.

Η UEFA όπως ήταν αναμενόμενο ανακοίνωσε πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τα ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου αγωνίζονται βρετανικές ομάδες, όμως απαγόρευσε την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και Ρέιντζερς, να αιτούνται στην ομοσπονδία την ανάκρουση του στη μνήμη της Βασίλισσας.

Όπως αναφέρει όμως η Daily Mail, η UEFA απέρριψε το αίτημά τους, καθώς θα προτιμούσε απόλυτη ησυχία, με τους οπαδούς της Ρέιντερς να σχεδιάζουν να υπακούσουν αρχικά στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής να τραγουδήσουν κανονικά τον Εθνικό Ύμνο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X