Λεβαντόφσκι: Η αγκαλιά και οι εκφράσεις με Νάγκελσμαν, είπαν πολλά...

Λεβαντόφσκι: Η αγκαλιά και οι εκφράσεις με Νάγκελσμαν, είπαν πολλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον αναζήτησε, πήγε χαμογελαστός να τον αγκαλιάσει, όμως, ο Λεβαντόφσκι έδειξε ότι δεν είχε και ιδιαίτερη διάθεση να πει κάτι με τον πρώην προπονητή του στην Μπάγερν Μονάχου…

Ο «Λέβα» φερόταν να έχει καυγαδίσει με τον Νάγκελσμαν τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στο Μόναχο προτού πάρει μεταγραφή για τη Μπαρτσελόνα.

Στην προσπάθεια να πιέσει την κατάσταση για να φύγει από τους Βαυαρούς, ο Πολωνός στράικερ φερόταν να έχει επισημάνει στον Νάγκελσμαν πως θα έπρεπε να τον σέβεται περισσότερο λόγω και των ετών που μετρούσε στην ομάδα.

Η νέα σεζόν στο Champions League επανέφερε τον Λεβαντόφσκι στην Allianz Arena, ο κόσμος της Μπάγερν τον χειροκρότησε, όμως, η αγκαλιά με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξέπεμψε… αμηχανία.

Ο κόουτς των Γερμανών τον προσέγγισε μετά τη νίκη (2-0) επί των «μπλαουγκράνα» για να τον αγκαλιάσει, αντάλλαξαν… μια λέξη και η έκφραση του προσώπου του Λεβαντόφσκι ήταν τέτοια που του πέρασε αδιάφορη η επαφή με τον πρώην προπονητή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X