ΑΕΚ: Αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία δεν είναι ανθρώπινα λάθη

ΑΕΚ: Αυτά που συμβαίνουν με τη διαιτησία δεν είναι ανθρώπινα λάθη
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης εξηγεί για ποιο λόγο η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για τον Κλάτενμπεργκ, αναφέρει αγώνες, γεγονότα, και διαιτητές για να καταλάβει και ο κόσμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι μία, ή δύο, ή τρεις, ή… τέσσερις. Με μία πρόχειρη έρευνα βρήκαμε 14 (!) διαιτητικές αποφάσεις στις οποίες η ΑΕΚ μέσα σε ένα μόλις χρόνο παρά μία εβδομάδα (από το περσινό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021), όχι απλά αδικήθηκε, αλλά έγιναν «εγκλήματα» εις βάρος της.

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίξουν ότι «φωνάζουμε» μόνο για φάσεις επειδή στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει. Για αυτό το λόγο βάλαμε μέσα και περιπτώσεις όπου η ΑΕΚ κέρδισε, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως τα «κοράκια» άλλα είδαν ή ήθελαν να δούνε από αυτά που έβλεπε όλος ο κόσμος.

Παρακάτω μπορείτε να διαπιστώσετε ποια πρόσωπα εμφανίζονται συχνά σε ματς της ΑΕΚ και αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα γίνεται με τους πίνακες του Άγγλου αρχιδιαιτητή, στον οποίο «βρήκε» θέση στη S.L. ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ήθελε να αναλάβει το κόστος της αμοιβής του ο Γιάννης Αλαφούζος.

Προσέξτε επίσης και κάτι ακόμα. Δεν μπήκαμε καν στη διαδικασία να μελετήσουμε τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια των άλλων ομάδων. Πόσες φορές δηλαδή σφύριξε ο «τάδε» τον Ολυμπιακό, πόσες ο «δείνα» τον Παναθηναϊκό και τον Πάοκ…

Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα αναλυτικά:

Νούμερο 1: Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (διαιτητής Φωτιάς, VAR ο Σκουλάς). Αφήνουμε στην άκρη τη φάση της αποβολής του Γκαρσία, όπου δεν προστατεύτηκε. Μη αποβολή του Καμάου για κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί. Δεν δίνεται φάουλ υπέρ στον Βράνιες στο πρώτο γκολ των Κρητικών. Οφσάιντ στο τρίτο τέρμα της ισοφάρισης, όπου δεν είδαμε ποτέ τις γραμμές.


Νούμερο 2: Στο ματς με τον Παναιτωλικό (διαιτητής Τσακαλίδης, VAR ο Κουμπαράκης), δεν έχει αποβληθεί ο Μεντόσα που πήγε να… κόψει την μπάλα στον Μάνταλο.

Νούμερο 3: Στο διπλό επί του Βόλου μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ο Γκρίλο κουτουλάει τον Σιμόες και η αποβολή χαρίζεται από τον διαιτητή Τζοβάρα και τον VARίστα Κουμπαράκη!

Νούμερο 4: Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο η ΑΕΚ παίρνει τη νίκη, αλλά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο διαιτητής Διαμαντόπουλος και ο Ρούπερτι στο VAR κλείνουν τα μάτια σε καθαρό πέναλτι του Φαμπιάνο στον Μάνταλο.

Νούμερο 5: Καραμπινάτη περίπτωση πέναλτι το πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες που δεν παίρνει ποτέ η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τους Πορτογάλους Βερίσιμο (διαιτητής) και Μαρτίνς (VAR). Στα… καπάκια γίνεται το 1-2.


Νούμερο 6: Στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα, ο Καραντώνης, αφενός δεν αναβάλει το ματς λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που έμοιαζε με πισίνα και αφετέρου, δίνει πέναλτι… αρκούδα στους γηπεδούχους. Ευτυχώς για την ΑΕΚ ακυρώθηκε στη συνέχεια πίσω μέσω VAR.

Νούμερο 7: Η αποβολή που δεν δόθηκε ποτέ στον Μάρτενσον για πάτημα στον Αμραμπατ στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (διαιτητής ο Γκάμαρης, VAR ο Παπαδόπουλος), όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Νούμερο 8: Στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο, ο διαιτητής Γκορτσίλας και ο VARίστας Τρεϊμάνις αρνούνται πέναλτι του Ντένιτς στον Μάνταλο, αλλά και κόκκινη στον Κουλούρη για χτύπημα στον αρχηγό της ΑΕΚ.

Νούμερο 9: Το πέναλτι που δεν παίρνει ποτέ ο Αραούχο για την κλωτσιά που δέχεται από τον Φαμπιάνο στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη (διαιτητής ο Κορδέρο, VARίστας ο Χάιμε).

Νούμερο 10: Το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δίνει ποτέ ο διαιτητής Παπαδόπουλος στον Ανσαριφάρντ από τον Καραχάλιο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ρούπερτι στο VAR.

Νούμερο 11: Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στα play off. Καμπάκοφ (διαιτητής), Στογιάνοφ (VAR): 1η Μαΐου του 2022! Ακυρώνεται ως… οφσάιντ το γκολ του Τσούμπερ, που ούτε με τη γραμμή δεν… επιβεβαιωνόταν. Υπάρχουν επίσης άλλες δύο φάσεις. Η πρώτη είναι το πλεονέκτημα του Γκαρσία που έκοψε χωρίς κανένα λόγο και η δεύτερη το φάουλ στον Τσούμπερ που όχι μόνο δεν το έδωσε, αλλά έδωσε στην εξέλιξη της φάσης φάουλ και κάρτα στον Άμραμπατ.

Νούμερο 12: Στη Θεσσαλονίκη στο ματς των περσινών play off ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, ο Ρότα έφαγε μπουκάλι στο κεφάλι αλλά ο Μάντεν αντί να διακόψει το παιχνίδι και να πάει στα αποδυτήρια, επέτρεψε να παρασχεθούν μόνο οι πρώτες βοήθειες. Το θεώρησε… φυσιολογικό.

Νούμερο 13: Σεζόν 2022-2023: ΑΕΚ – Βόλος στη Ριζούπολη. Ο Ντέλετιτς «βουτάει» στην περιοχή, δε ζητάει τίποτα και η ΑΕΚ βγαίνει σε αντεπίθεση. Αραούχο και Λιβάι βγήκαν με έναν αμυντικό που απομάκρυνε σε πλάγιο, ο Λιβάι έτρεξε για την εκτέλεση με την άμυνα του Βόλου σε απόλυτη ανισορροπία και ο Παπαδόπουλος σταμάτησε (!!!) το παιχνίδι για να εξεταστεί το VAR.

Νούμερο 14: Σεζόν 2022-2023: Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Ο Καμπάκοφ και ο Στογιάνοφ και πάλι δίνουν ρεσιτάλ. Ο Βούλγαρος διαιτητής δίνει κίτρινη κάρτα στον Πινέδα επειδή πανηγύρισε στο γκολ και έκανε καρδούλες στην κάμερα! Ένα άουτ γίνεται κόρνερ και ο Σπόραρ αντί να «τιμωρηθεί» για επιθετικό φάουλ εις βάρος του Χατζισαφί, «κερδίζει» πέναλτι. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και το φάουλ εκτός περιοχής του Γκαρσία στον Γκάνεα να γίνει Παπουτσέλειο πέναλτι…


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X