US OPEN: Βασιλιάς της Νέας Υόρκης και Νο.1 στον κόσμο ο Αλκαράθ! (VIDEO)

US OPEN: Βασιλιάς της Νέας Υόρκης και Νο.1 στον κόσμο ο Αλκαράθ! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιδί-θαύμα του παγκοσμίου τένις, ο φοβερός και τρομερός Κάρλος Αλκαράθ, λύγισε στον τελικό του US Open τον Κάσπερ Ρουντ, κατέκτησε τον πρώτο major τίτλο του και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου!

Ασταμάτητος ο 19χρονος Ισπανός (Νο.4), πήρε τη νίκη με 6-4, 2-6, 7-6(1), 6-3 σε βάρος του 23χρονου Νορβηγού (Νο.7) σε 3 ώρες και 20 λεπτά και γίνεται ο νεαρότερος Νο.1 στην ιστορία! Είναι η αρχή μιας νέας εποχής; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά το βέβαιο είναι ότι ο Καρλίτος θα… αφήσει εποχή! Η Ισπανία θα «χάσει» σε λίγο καιρό τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ, αλλά έχει βρει ήδη τον… νέο Ράφα Ναδάλ!

Έδωσε σκληρές μάχες σε πέντε σετ στα τρία τελευταία του ματς, πέρασε πάνω από 13 ώρες στο court, αλλά… δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ανέβασε ταχύτητα όταν χρειάστηκε και έφτασε στον πρώτο major τίτλο του μέσα σε αποθέωση από το κατάμεστο Arthur Ashe Stadium, που ήταν εμφανέστατα στο πλευρό του. Είναι και ο νεαρότερος νικητής του US Open μετά τον Πιτ Σάμπρας το 1990, όπως και ο νεαρότερος νικητής Grand Slam μετά τον Ράφα Ναδάλ το 2005!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πιτσιρικάς ξεκίνησε τη σεζόν ως Νο.32 στον κόσμο (!), ωστόσο κέρδισε δύο Masters, δύο 500άρια και τώρα τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του, για να φτάσει για πρώτη φορά στην κορυφή του κόσμου.

Όλα, πάντως, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν ο Ρουντ εκμεταλλευόταν τα σετ πόιντ που είχε στο τρίτο σετ, αλλά ο Καρλίτος, εκτός των άλλων, είναι και πολύ δυνατός πνευματικά. Ο Νορβηγός έχασε και τον δεύτερο major τελικό της καριέρας του, έμεινε χωρίς νίκη σε βάρος τενίστα του Top 10 σε σλαμ, όμως θα είναι σε λίγες ώρες το νέο Νο.2 στον κόσμο. Όχι και άσχημα!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X