Τρελάθηκε και ο Aραούχο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρνουμε ξένους διαιτητές - Τα ίδια συμβαίνουν!» (VIDEO)

Τρελάθηκε και ο Aραούχο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρνουμε ξένους διαιτητές - Τα ίδια συμβαίνουν!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Λάβρος» κατά της διαιτησίας και ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό δια χειρός Καμπάκοφ, με τον Σέρχιο Αραούχο να έχει κι αυτός έντονα παράπονα από τον Βούλγαρο διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος δεν αισθάνθηκε άνετα με εμάς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως στην φάση του πρώτου πέναλτι, μετατράπηκε ένα άουτ σε κόρνερ, ενώ στο δεύτερο πέναλτι που δίνεται γίνεται η φάση εκτός περιοχής. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες να ζητάνε ξένους διαιτητές, αφού είτε με Έλληνες είτε με ξένους τα αποτελέσματα είναι τα ίδια».

Για το τι έλειψε στην επανάληψη; «Μας έλειψαν στο δεύτερο μέρος πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις επιθέσεις μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν αρχηγός και ζητάμε μια συγνώμη από τον κόσμο. Εγώ έχασα δύο ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε».


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X