Σκληρή «σφαγή» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο, 2 ανύπαρκτα πέναλτι και όργια Καμπάκοφ με τις κίτρινες!

Σκληρή «σφαγή» της ΑΕΚ στην Λεωφόρο, 2 ανύπαρκτα πέναλτι και όργια Καμπάκοφ με τις κίτρινες!
Photo Credits: INTIME

Στη Λεωφόρο βλέπουμε απίστευτα πράγματα, αναβιώνουν εποχές παράγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκέοργκι Καμπάκοφ έχει βάλει στη γωνία την ΑΕΚ και την… σφάζει κανονικότατα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Πινέδα στο 46, αλλά ο μαέστρος των γηπεδούχων που κρατά σφυρίχτρα πήρε τη μπαγκέτα του και έδωσε δύο πέναλτι στον ΠΑΟ πριν τελειώσει το ημίχρονο.


Στην ΑΕΚ φυσικά βράζουν. Στο πρώτο πέναλτι, ο Βούλγαρος κλείνει τα μάτι σε φάουλ του Σπόραρ πάνω στον Χατζισαφι καθώς τον σπρώχνει με δύο χέρια. Ενώ η όλη φάση ξεκίνησε από κόρνερ που δεν υπήρξε ποτέ. Για το δεύτερο πέναλτι δεν υπάρχουν πολλά για να πει κανείς καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.


Σε όλα αυτά να προσθέσουμε την κίτρινη κάρτα στον Ορμπελίν Πινέδα επειδή… χόρεψε μετά το γκολ του. Κάτι που έκανε και μετά το τέρμα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με τη Λαμία. Ενώ έχει χαρίσει και κίτρινες κάρτες σε παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν κάνει σκληρά μαρκαρίσματα.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X