ΑΕΚ: Μεγάλη επιτυχία η επίδειξη ξιφασκίας στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Μεγάλη επιτυχία η επίδειξη ξιφασκίας στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ξιφασκία της ΑΕΚ περιμένει τη νέα γενιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη Ξιφασκίας που διοργάνωσε η ΑΕΚ στη λίμνη πλησίον του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξιφασκίας που εορτάζεται σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι ήρθαν σε επαφή με το άθλημα, γνώρισαν τη μαγεία του και εκπαιδεύτηκαν από τους προπονητές της ΑΕΚ! Φυσικά, οι εγγραφές στην Ακαδημία των Πρωταθλητών συνεχίζονται! Η Ακαδημία των Πρωταθλητών σε περιμένει να ενταχθείς και να γνωρίσεις το συναρπαστικό άθλημα της Ξιφασκίας από τους κορυφαίους προπονητές του χώρου. Για εγγραφές και πληροφορίες καλέστε στο 210-2584582 (Γραφεία ΑΕΚ) ή επισκεφθείτε τα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Φωκών 9). Έλα στους κορυφαίους, έλα στην ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Μεγάλη επιτυχία η επίδειξη ξιφασκίας στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Μεγάλη επιτυχία η επίδειξη ξιφασκίας στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X