O Μιλιτάο στα δικαστήρια με την πρώην του - Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση

O Μιλιτάο στα δικαστήρια με την πρώην του - Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσχημη τροπή έχει πάρει ο χωρισμός του Έντερ Μιλιτάο με την Καρολίνε Λίμα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Ιούλιο μετά από σχέση περίπου ενός έτους και λίγες μέρες αφότου ήρθε στον κόσμο το παιδί τους.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Ρεάλ κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του μοντέλου/influencer κατηγορώντας την πως από τη στιγμή που χώρισαν, με διάφορες αναφορές στα social media περί απουσίας του στην περίοδο της εγκυμοσύνης, έχει χαλάσει την εικόνα του και έχει δεχτεί υβριστικά ως απειλητικά μηνύματα από τους fans της. Μάλιστα ο Μιλιτάο αξιώνει ως αποζημίωση 8.600 ευρώ.

Η Καρολίνε Λίμα, από την πλευρά της, εμφανίστηκε-όταν έγινε γνωστή η μήνυση-αναστατωμένη και κλαμένη σε μήνυμα προς τους followers της. «Μου ζητάτε να μιλήσω. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ. Δεν είμαι δυνατή για να το κάνω τώρα. Θα μιλήσει ο δικηγόρος μου για μένα. Είμαι καλά, ξέρετε ποια είμαι», ανέφερε σε μια φωτογραφία που έβγαλε με τη νεογέννητη κόρη της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X