Σεβίλλη: «Σεφτέ» στις νίκες επί της Εσπανιόλ

Σεβίλλη: «Σεφτέ» στις νίκες επί της Εσπανιόλ
Photo Credits: INTIME

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε κόντρα στην Εσπανιόλ (3-2) η Σεβίλλη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σεφτέ» στις νίκες για τη Σεβίλλη. Επικράτησε με 3-2 στη Βαρκελώνη της Εσπανιόλ.

Παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα (προηγήθηκε 3-0 στο 45΄) η Σεβίλλη έφυγε νικήτρια από την Βαρκελώνη με 3-2 επί της Εσπανιόλ, πανηγυρίζοντας το πρώτο της «τρίποντο» στη La Liga μετά από 3 ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν.

Επεισοδιακό ήταν στο φινάλε το παιχνίδι, με τον Λαμέλα να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84΄ και να αφήνει με 10 παίκτες τους Ανδαλουσιάνους, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ζουλιέν Λοπετέγκι για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

Η Σεβίλλη, η οποία προερχόταν από το 0-3 με την Μπαρτσελόνα και το 0-4 από τη Σίτι στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League φάνηκε ότι θα είχε εύκολο απόγευμα στο RCDE Στάντιουμ.

Προηγήθηκε με 3-0 στο 45ο λεπτό. Οι Καταλανοί, όμως, μείωσαν πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου κι ακόμη περισσότερο με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και πίεσαν πολύ στη συνέχεια για την ισοφάριση, που τελικά δεν ήρθε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X