Φαν Βέερτ: «Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της ΑΕΚ»

Φαν Βέερτ: «Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τομ Φαν Βέερτ μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ μίλησε σε ολλανδικό μέσο ο νεοαποκτηθείς άσος της Ένωσης, Τομ Φαν Βέερτ.

Τόνισε ότι η ΑΕΚ ήταν από την αρχή η πρώτη του επιλογή και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το γεγονός ότι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

«Γνώριζα ότι υπήρχαν εκτός από μένα και άλλα ονόματα στη λίστα, συμπεριλαμβανομένου και ενός παίκτη που είναι γνωστός σε διεθνές επίπεδο. Αλλά το κάνει ακόμα καλύτερο το γεγονός ότι η υπομονή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τελικά απέδωσε καρπούς», είπε αρχικά ο Φαν Βέερτ μιλώντας στην ιστοσελίδα Omroep Brabat.

«Υπήρξαν διάφορες προοπτικές για μένα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά αυτή ήταν η αγαπημένη μου. Αν η ΑΕΚ έκανε πρόταση, ήξερα ότι θα πήγαινα εκεί», ανέφερε ακόμη ο Φαν Βέερτ.

Επίσης ο 32χρονος Ολλανδός φορ αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έλαβε μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Καταλαβαίνεις ότι εντάχθηκες σε ένα μεγάλο κλαμπ. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς και ακολούθους στο Instagram. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η μεταγραφή αυτή συγκέντρωσε το ενδιαφέρον στην Ολλανδία. Μετά από 13 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο το ότι παίζω σε ένα κλαμπ ανώτατου επιπέδου είναι κάτι που με κάνει περήφανο».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X