Προπονητής Βελγίου: «Η καλύτερη συνταγή να κλειδώσουμε τον Ντόντσιτς στα αποδυτήρια - Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα»

Προπονητής Βελγίου: «Η καλύτερη συνταγή να κλειδώσουμε τον Ντόντσιτς στα αποδυτήρια - Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Βέλγιο αντιμετωπίζει τη Σλοβενία των Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς στην πρώτη ημέρα της φάσης των «16» στο Eurobasket 2022 και ο τεχνικός της ομάδας, Ντάριο Γκιέργκια, παραχώρησε συνέντευξη για το επερχόμενο ματς.

Μιλώντας στο σλοβένικο SportKlub δήλωσε πως το Βέλγιο έχει καταφέρει να «πιάσει» ήδη το στόχο του για τη φετινή διοργάνωση, ενώ τόνισε πως «έχουμε εξαιρετικά παιχνίδια στη συνέχεια. Από την άλλη, είμαστε ρεαλιστές. Είναι δύσκολο να επιτευχθούν κορυφαία επιτεύγματα σε μία νύχτα».

Μάλιστα, κλήθηκε να βρει και την κατάλληλη τακτική για να σταματήσει τα όσα κάνει ο Λούκα Ντόντσιτς στο παρκέ. «Πρέπει να κλειδώσουμε τον Λούκα Ντόντσιτς στα αποδυτήρια; Αυτή θα ήταν η καλύτερη συνταγή» ήταν η ξεκαρδιστική του απάντηση.

«Βρίσκω ενδιαφέρον το γεγονός ότι όλοι μιλούν μόνο για τον Ντόντσιτς. Ντόντσιτς, Ντόντσιτς, Ντόντσιτς. Η Σλοβενία δεν είναι μόνο ο Λούκα Ντόντσιτς. Προβλέπω, λοιπόν, ένα μετάλλιο για τη Σλοβενία» προσέθεσε ο Γκιέργκια δίνοντας την… ψήφο του για το χρυσό μετάλλιο στη Σερβία.

Βάζοντας στο βάθρο και την Ελλάδα… «Η Σερβία είναι μία κυριαρχική ομάδα που έχει τουλάχιστον δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Για αυτό είναι και το φαβορί για μένα αν με ρωτάς. Η Ελλάδα και η Σλοβενία ακολουθούν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X