Τώρα που έκατσε η... σκόνη και η λύση για την ΑΕΚ!

Τώρα που έκατσε η... σκόνη και η λύση για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στο όλο θέμα με τον Σιδηρόπουλο, τι αποδεικνύεται από όλα όσα έγιναν και προέκυψαν με την ΑΕΚ και έχει υστερόγραφο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα 24ωρα προτού φτάσουμε στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν και φυσικά στην Ελλάδα όλα είναι στον αέρα! Τι να πει κανείς και τι να αναλύσει… Ειλικρινά τώρα που κάθεται η σκόνη από τον όλο πανικό, αν προσπαθούσε κάνεις να ψάξει ποιον μπορεί να ικανοποίησε όλη αυτή η κατάσταση, ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, δεν βγάζει άκρη! Δεν υπάρχει καμία λογική και ουσιαστική εξήγηση να ήθελε όλο αυτό το μπάχαλο, είτε η ΑΕΚ είτε ο Παναθηναϊκός, ξεκάθαρα πράγματα. Αντιθέτως οι δύο τους δεν είχαν κανένα θέμα να προκύψει… μπαρούτι μεταξύ τους λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η Ένωση θα ήταν παντελώς ηλίθιο και αυτοκτονικό να επιδιώξει να βάλει μπουρλότο στο αθηναϊκό ντέρμπι και να δώσει επιπλέον κίνητρο στους “πράσινους” και να δημιουργήσει έξτρα εχθρικό κλίμα! Δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να σκεφτεί ότι ήθελε κάτι τέτοιο η Ένωση προτού πάει στην Λεωφόρο και με δεδομένο τι θα προκαλούσε η είδηση του ονόματος του Σιδηρόπουλου. Διότι αντιδράσεις γνωρίζουν όλοι, πιστέψτε με, ότι θα είχε και από τον κόσμο της η ΑΕΚ με τη συγκεκριμένη επιλογή.

Ούτως ή άλλως όμως εκτιμώ ότι με τη διαρροή και από την πλευρά που προήλθε αυτή ακόμη και ο πλέον εμπαθής και ένας… τυφλός, κατάλαβε και είδε ότι δύσκολα εμπλέκεται η ΑΕΚ. Σε συνδυασμό και με τα παραπάνω. Μην παρεξηγηθώ είναι δεδομένο ότι ΔΕΝ έχει συμμετοχή ο Παναθηναϊκός, δεν υποστηρίζω αυτό, δεν υπάρχει λόγος να θέλει να φέρει στα όριά του τον κόσμο του και να τον φέρει στο γήπεδο με οργή. Την ίδια ώρα που όπως στην ΑΕΚ, έτσι και στους “πράσινους”, ο Σιδηρόπουλος δεν αποτελεί έστω αποδεκτή πρόταση Έλληνα διαιτητή! Μπόλικο παρασκήνιο και αναπάντητα ερωτήματα λοιπόν…

Σε αυτό το σημείο και προτού πάμε στο τι πρέπει να γίνει από την ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό, σχετικό με τη συγκεκριμένη υπόθεση: κάποιος ευθύνεται και πρέπει να πληρώσει! Υπάρχει κόστος για όσα έγιναν και προκάλεσαν απίθανα πράγματα, έδωσαν δικαίωμα να ανοίξουν οι… βόθροι του στρατού των ΜΜΕ του ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, του Μαρινάκη ντε, αλλά και του ίδιου! Όπως πρέπει να βρεθεί …χθες κιόλας ποιος και γιατί διέρρευσε την επιλογή του αρχιδιαιτητή Μπένετ για Σιδηρόπουλο. Έτσι θα καταλάβουμε και τις προθέσεις που είχε.

Τώρα που έκατσε η... σκόνη και η λύση για την ΑΕΚ!

Η λύση για την ΑΕΚ και του Αλμέιδα!

Είναι επίσης ύποπτο ότι αφού διέρρευσε την Τετάρτη το βράδυ, γιατί δεν ακύρωσαν την επιλογή με πρόφαση έστω τη διαρροή, προκειμένου να μην ακολουθήσει όλο αυτό! Είχε το πάτημα… Ποιον τελικά εξυπηρετούσε όλο αυτό τι έργο που έγινε από το δεξί χέρι του Κλάντεμπεργκ αφού δεδομένα δεν ισχύει αυτό για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια θα μου πείτε. Φάνηκε θαρρώ και από το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη με το… καλημέρα λες και πρόκειται για ομάδα του. Τέτοια λύσσα και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι βλέπετε και πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος που επί των ημερών του (κυριολεκτικά ημέρες είναι στη θέση) πάει όλο και χειρότερα!

Στ’ αλήθεια εκεί στον Παναθηναϊκό, κόσμος και επίσημος (δημοσιογράφοι και μη), δεν χαλιούνται να επιχειρεί να τους… καπελώνει ο Μαρινάκης; Τι διάολο; Αφού όπως λένε αντίπαλος τους είναι ο Ολυμπιακός ντε. Τι όχι; Όλοι άλλους έχουν δήθεν σημαντικούς εχθρούς και μεταξύ τους είναι υπέροχα, πολύ καλά, όπως και με παιδιά από την Λιβαδειά φυσικά. Αυτά τους αρέσουν δηλαδή και τα αποδέχονται έτσι απλά; Τέλος πάντων ο καθένας την καμπούρα του θα μου πείτε και με το δίκιο σας…

Δεν χρειάζεται να γράφουμε λοιπόν και να λέμε περισσότερα. Ούτε η ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της να επηρεαστούν από την όλη κατάσταση. Στόχος, επιδίωξη και υποχρέωση της ομάδας και του team γύρω από αυτή πρέπει να είναι να μείνουν ανεπηρέαστοι ποδοσφαιριστές και τεχνικό team. Σα να μην έχει γίνει τίποτα. Να προετοιμάσουν την ομάδα, τους παίκτες γιατί προπονητής και συνεργάτες το έχουν, για συνθήκες σκληρής έδρας και εντελώς εχθρικής. Όχι ότι θα ήταν φιλική και πριν, αλλά είχε το 3 στα 3 ο Παναθηναϊκός, ή απαίτηση της νίκης υπήρχε και η επιθυμία, αλλά δεν θα χαλιόταν με το Χ για να είμαστε σωστοί.

Από κει και πέρα η λύση σε όλο αυτό είναι μια: να μπει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, να παίξει μπάλα, να τρέξει τον Παναθηναϊκό και φυσικά να τον κερδίσει! Αυτή θα είναι η πλέον σημαντική και ουσιαστική απάντηση. Μπάλα, φουλ ένταση, δύναμη και διπλό. Έτσι για να σταματήσει όλο αυτό το πανηγυράκι. Αν μπορεί, αν δεν πάλι, να πορευτεί με μπόλικη εσωστρέφεια και γκρίνια λίγο πριν τα εγκαίνια της Νέας Φιλαδέλφειας αφού το μαξιλαράκι της γκέλας το έχασε με τον Βόλο στην Ριζούπολη. Δεν θα είναι εύκολο εννοείται. Αντιθέτως… Προφανώς και θα παίξει με μια ομάδα ανεβασμένη με πολύ καλό και έξυπνο προπονητή.

Τώρα που έκατσε η... σκόνη και η λύση για την ΑΕΚ!

Υγ: Πολύ καλή και to the point η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα Σιδηρόπουλου, αλλά ακόμη περισσότερο για την Περιφέρεια που πήγαν να μας κουνήσουν το δάχτυλο ομάδες επί σειρά ετών του κράτους με χορηγίες ΟΛΟΚΛΗΡΑ γήπεδα. Από τα 81 εκατ. Ευρώ έχουν μπει 20 από την Περιφέρεια για το γήπεδο και τα υπόλοιπα είναι από την ίδια την ΑΕΚ και όσα έχει καταφέρει η διοίκηση, η ομάδα στην Ευρώπη (σε Champions league και Europa), από τα έσοδα στις χαμηλότερες κατηγορίες και τη στήριξη του κόσμου! Σωστά να τα υπενθυμίζουμε σε αυτούς που πετάνε λάσπη διότι αυτός είναι ο στόχος τους, να βασιλεύει το ψέμα τους, έτσι ζουν και επιβιώνουν!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X