Εθνική Ρωσίας: Θα παίξει ξανά μετά από δέκα μήνες

Εθνική Ρωσίας: Θα παίξει ξανά μετά από δέκα μήνες
Photo Credits: INTIME

Θα παίξει ξανά μετά από δέκα μήνες η Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν δέκα μήνες μετά η Εθνική ομάδα της Ρωσίας θα παίξει ξανά.

Συγκεκριμένα, σχεδόν δέκα μήνες μετά τον τελευταίο της διεθνή αγώνα στην Κροατία (ήττα 1-0), στις 14 Νοεμβρίου 2021, σε προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), η εθνική ομάδα της Ρωσίας θα παίξει ξανά.

Η ομάδα του Βαλερί Καρπίν -που είναι και προπονητής της Ροστόφ- θα αντιμετωπίσει στις 24 Σεπτεμβρίου στο Μπιτσκέκ, την Κιργιζία, η οποία προκρίθηκε στο Κύπελλο Εθνών Ασίας 2023.

Όμως, μάλλον αυτός ο αγώνας δεν θα είναι ο τελευταίος της χρονιάς για τη Ρωσία, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe”, μιας και είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσει το Ιράν στις 15 Νοεμβρίου σε ρωσικό έδαφος.

«Δεν ξέρω αν το Ιράν, που έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, μπορεί να αντιμετωπίσει κυρώσεις παίζοντας με τους Ρώσους. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η Ρωσία έχει ζητήσει φιλικά αρκετές φορές σε άλλες εθνικές ομάδες, ιδιαίτερα στην Αφρική, αλλά όλες οι ομοσπονδίες που προσεγγίστηκαν αρνήθηκαν για να μη ρισκάρουν», είπε στην γαλλική εφημερίδα ένας μάνατζερ αγώνων.

Όπως είναι γνωστό FIFA και UEFA έχουν αποκλείσει «μέχρι νεοτέρας» όλες τις εθνικές ομάδες και τους  συλλόγους της Ρωσίας, από όλες τις διοργανώσεις τους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X