ΑΕΚ: Η φανέλα με το «9», έχει τη δική της ιστορία

ΑΕΚ: Η φανέλα με το «9», έχει τη δική της ιστορία
Photo Credits: INTIME

Ο Φαν Βέερτ υπέγραψε το συμβόλαιο του και επέλεξε την φανέλα με το «9», η οποία έχει «γράψει» στην ΑΕΚ την δική της ξεχωριστή ιστορία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως διαχρονικά στην ΑΕΚ, η φανέλα με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος, ήταν αυτή με το “11”. Από τον Θωμα Μαύρο, μέχρι και τον Ντέμη Νικολαϊδη και στην τωρινή εποχή τον Σέρχιο Αραούχο, το… εντεκάρι ήταν πάντα το καλό για την Ένωση.

Ωστόσο και η φανέλα με το νούμερο “9”, την οποία επέλεξε σήμερα ο Τομ Φαν Βέερτ, καθότι έμεινε ελεύθερη από τον Λιβάι Γκαρσία, έχει γράψει την δική της κιτρινόμαυρη ιστορία. Αλλά και τις δικές της… ιστορίες.

Τα “ιερά” 9άρια

Τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της ΑΕΚ, έχουν μπει στο γήπεδο με κιτρινόμαυρη φανέλα με το “9”. στην πλάτη.

Κυρίως σε εποχές που τα νούμερα ήταν αυστηρά από το ένα εως το έντεκα. Σπουδαίοι σέντερ φορ, που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία της ΑΕΚ. Όπως ο Κώστας Νεστορίδης, μετέπειτα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην δεκαετία του ’90 ο Βασίλης Δημητριάδης.

Διαβάστε περισσότερα για τη φανέλα με το 9 και την ΑΕΚ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X