Κουχάρσκι: «Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα, φέραμε όσα χρειαζόμασταν»

Κουχάρσκι: «Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα, φέραμε όσα χρειαζόμασταν»
Photo Credits: INTIME

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι μίλησε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και τον σχεδιασμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτή ήταν η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα, μαζί με τους υπόλοιπους του κιτρινόμαυρου οργανισμού έφεραν νέα ήθη και έθιμα στην πραγματικότητα των Σπάτων με ανοικτές προπονήσεις να είναι στο… μενού.

Στα πλαίσια της σημερινής ανοικτής προπόνησης και του διαφαινόμενου τέλους των μεταγραφών του Δικεφάλου, ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι μίλησε στους ρεπόρτες της Ένωσης. «Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα και νομίζω ότι τελικά φέραμε αυτά που χρειαζόμασταν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Φαίνεται από όλους τους τομείς πάνω στους οποίους δουλεύουμε. Έχουμε όλα όσα θα έπρεπε να έχουμε για να δουλέψουμε σωστά. Είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν υπάρχει καινούργιος τεχνικός διευθυντής, καινούργιος προπονητής και όλα δουλεύονται από την αρχή. Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, όπως γίνεται πάντα το καλοκαίρι. Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα και νομίζω ότι τελικά φέραμε αυτά που χρειαζόμασταν. Όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X