Champions League: Πήρε την ματσάρα η Παρί Σεν Ζερμέν, νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Πήρε την ματσάρα η Παρί Σεν Ζερμέν, νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης

Όσα έγιναν στις αποψινές αναμετρήσεις του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με οκτώ αναμετρήσεις ξεκίνησε σήμερα (6/9) η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στα ματς των 19:45, η Ντόρτμουντ δεν συνάντησε δυσκολία και κέρδισε με 3-0 την Κοπεγχάγη με γκολ των Ρόις, Γκερέιρο και Μπέλιγχαμ. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι γνώρισε απρόσμενη ήττα στην Κροατία από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0 με γκολ του Όρσιτς.

Στα ματς των 22:00 του Champions League, ξεχώριζε η μεγάλη μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους, με τους Γάλλους να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Για τους νικητές πέτυχε δυο γκολ ο Εμπαπέ ενώ για τους Ιταλούς μείωσε ο Μακένι.

Εύκολες εκτός έδρας νίκες για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι καθώς αμφότερες κέρδισαν με 3-0 και 4-0 στις έδρες των Σέλτικ και Σεβίλλης. Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε και η Σαχτάρ η οποία διέσυρε με 4-1 την Λειψία στη Γερμανία.

Στα άλλα δυο παιχνίδια, η Μπενφίκα πήρε εύκολη νίκη με 2-0 απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα ενώ Σάλτσμπουργκ και Μίλαν έμειναν στο 1-1.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X