ΑΕΚ: Η διαχείριση του Αλμέιδα έκανε Πινέδα τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: Η διαχείριση του Αλμέιδα έκανε Πινέδα τον Άμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Ο τρόπος που ο Αλμέιδα έχει διαχειριστεί τον Άμραμπατ, οδήγησε στην κατάληξη μετά το γκολ του Μαροκινού στο ματς με τον ΠΑΣ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, όταν ο Ορμπελίν Πινέδα άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα, πήγε “καρφί” στον πάγκο και αγκάλιασε τον Ματίας Αλμέιδα. Όμορφη εικόνα σε κάθε περίπτωση, αλλά σχετικά αναμενόμενη. Μεταγραφή σε ομάδες που έβαζαν εκατομμύρια στα πόδια της Θέλτα χάλασε ο Μεξικανός χαφ, προκειμένου να συνεργαστεί και πάλι με τον Αργεντινό τεχνικό.

Όμως ακριβώς η ίδια εικόνα, επαναλήφθηκε μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ, αλλά με διαφορετικό τον έναν από τους δυο πρωταγωνιστές. Δεν ήταν ο Πινέδα αυτός που έτρεξε να αγκαλιάσει τον Αλμέιδα, αλλά ο Νορντίν Άμραμπατ. Και εδώ τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Άμραμπατ όχι μόνο δεν είναι είχε πρότερη σχέση με τον Αργεντινό τεχνικό, όπως ο Μεξικανός χαφ, αλλά αποτελεί και μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.

Πέρασε ένα περιπετειώδες και δύσκολο καλοκαίρι, καθώς βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Επίσης ακόμα και τώρα υπάρχουν ανοιχτά σενάρια αποχώρησης. Ενώ βρέθηκε να παίζει για αρχή στο πρωτάθλημα και σε μια εντελώς πρωτόγνωρη γι αυτόν θέση. Και φυσικά είναι γνωστό πως ο Μαροκινός είναι ένας έτσι κι αλλιώς πολύ ιδιαίτερος ποδοσφαιρικός χαρακτήρας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το κομμάτι

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X