ΑΕΚ: Επένδυση με τον 20χρονο επιθετικό Ζίνι από την Ανγκόλα, έρχεται για την ΑΕΚ Β'

ΑΕΚ: Επένδυση με τον 20χρονο επιθετικό Ζίνι από την Ανγκόλα, έρχεται για την ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Τον 20χρονο σέντερ φορ, Ζίνι που είναι ήδη εν ενεργεία διεθνής στην Ανδρών της Ανγκόλα φέρνει η ΑΕΚ ως επένδυση για το μέλλον. Έρχεται αρχικά για την ΑΕΚ Β'.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον 20χρονο επιθετικό, Ζίνι φέρνει η ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή να παίζει, βέβαια, αρχικά στην ΑΕΚ Β’.

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω διαδικασιών για να έρθει στην Ελλάδα ο νεαρός επιθετικός, αλλά πρόκειται για επιλογή για την ΑΕΚ Β’ σε αυτή τη φάση. Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα πρόσπεκτς. Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κλασικό φορ, ύψους 1,81 και συνδυάζει εκτελεστική δεινότητα, ταχύτητα, αξιοπρεπή τεχνική και έφεση στο ψηλό παιχνίδι.

Ο 20χρονος φορ, αγωνίζεται στην Κλαμπ Ντεπορίβο 1η Αυγούστου, η οποία έχει 13 τίτλους στην Ανγκόλα. Ο Ζίνι την περασμένη σεζόν πέτυχε 12 γκολ σε 22 ματς με την ομάδα του ενώ χρίστηκε και διεθνής με την Ανγκόλα, με την οποία μετρά ήδη δύο γκολ σε 4 ματς. Όσον αφορά τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2019 και μάλιστα πέτυχε 2 γκολ, οδηγώντας την Ανγκόλα στη φάση των «16».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X