Ο Βαλεριάνος έκανε το πιο... fail πέναλτι της χρονιάς! (ΦΩΤΟ)

Ο Βαλεριάνος έκανε το πιο... fail πέναλτι της χρονιάς! (ΦΩΤΟ)

Με έξι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού παρατάχθηκε στο Καραϊσκάκη ο Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να είναι το υπέρμετρο πάθος των πρώην παικτών που οδηγεί σε απίστευτες… γκάφες;

Άλλος έναν παίκτης που προέρχεται απ’ τον Ολυμπιακό ήρθε να προστεθεί σε αυτούς που θέλουν πολύ να αποδείξουν πράγματα με αποτέλεσμα να τα κάνουν… θάλασσα.

Προφανώς και το υπέρμετρο πάθος τους για να αποδείξουν πως είχαν θέση στο ρόστερ της ομάδας του λιμανιού, οδηγεί σε κραυγαλέα λάθη. Η υπερβολική θέληση καμιά φορά αυξάνει το στρες με αποτέλεσμα το επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης να μειώνεται σημαντικά.

Όσοι πάντως είχαν παίξει το over 3,5 στο ματς του Καραϊσκάκη πανηγύρισαν έξαλλα το… πρωτοφανές στα χρονικά μαρκάρισμα του Βαλεριάνου.

Η φάση εξελίχθηκε ως εξής: Ο 30χρονος πλέον Γιώργος Βαλεριάνος -προερχόμενος απ’ τις ακαδημίες της ομάδας του λιμανιού- ήταν ο αριστερός μπακ των Νικαιωτών. Στις καθυστερήσεις του ματς, ενώ δύσκολα θα είχε κάποια τύχη ο Ιωνικός, ο Ρατζέλοβιτς έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Ήταν σε πλάγια θέση όμως, θα έπρεπε να κάνει το γύρισμα ή να τελειώσει τη φάση από όχι πλεονεκτική θέση. Ξαφνικά, πάνω στην υπερπροσπάθειά του για να τον προλάβει, ο Βαλεριάνος γλίστρησε.

Ακριβώς τη στιγμή που έπεφτε, σκέφτηκε αυτό που προφανώς κάθε αμυντικός ξέρει πως δεν πρέπει να κάνει. Προσπάθησε να σταματήσει τον αντίπαλο, αρπάζοντάς τον απ’ τη φανέλα και με τα δύο χέρια, σιγουρεύοντας την πτώση του και φυσικά το πεντακάθαρο πέναλτι.

Δείτε ΕΔΩ τη συνέχεια

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X