ΑΕΚ: Προχωρά το «μπαμ» με τον Σιντιμπέ, έρχεται και ο φορ!

L' Equipe: «Ο Σιντιμπέ πλησιάζει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ εμφανίζεται πλέον και ο 30χρονος Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας από τις σπουδαιότερες μεταγραφών των τελευταίων χρόνων βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όχι απλά ισχύει το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αλλά οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει συμφωνία. Η ΑΕΚ θέλει τον Σιντιμπέ, καθώς είναι ένας ποιοτικός αμυντικός που μπορεί να δώσει τόσο στα άκρα της άμυνας, όσο και ως στόπερ σε τριάδα.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ εμφανίζεται πλέον και ο 30χρονος Γάλλος άσος. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και βλέπει στην ΑΕΚ την προοπτική να υπογράψει σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα θα μπορεί να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι απαιτήσεις του Σιντιμπέ είναι για συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως και στην ΑΕΚ είναι κοντά στη συμφωνία.

Οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες, καθώς στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο. Ο Σιντιμπέ θα πρέπει να μπει το συντομότερο στην ομάδα και να δουλέψει εντατικά, καθώς βρίσκεται εκτός ομάδας από το φινάλε της περυσινής περιόδου. Για την απόκτηση του έχει υπάρξει κατά καιρούς έντονο ενδιαφέρον από Γουέστ Χαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει πάρει προβάδισμα στη διαδικασία και μπορεί να κάνει το τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ».

Ακολουθεί σέντερ φορ, ανοιχτό για Φερνάντες

Η απόκτηση του Σιντιμπέ θα είναι μια τεράστια κίνηση από την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά προφανώς και δεν καλύπτει όλα τα κενά.

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X