H AEK πάει για νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και... έφυγε για «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ, νίκησε σήμερα και… έφυγες για το Σπίτι σου!

Η Ένωση υποδέχεται στη Ριζούπολη σήμερα (21:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League και αν μη τι άλλο θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα-σοκ της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Βόλο. Μια δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» θα αφήσει από πολύ νωρίς την ΑΕΚ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να είναι και το τελευταίο εντός έδρας της ΑΕΚ πριν μπει στο νέο της σπίτι, αφού η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό (Κυριακή 1η Οκτωβρίου), θα διεξαχθεί στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Στο νέο παλάτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για τον λόγο αυτό οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ που θα βρίσκονται απόψε στην Ριζούπολη, πρέπει να έχουν άψογη συμπεριφορά για να μην προκύψει κίνδυνος τιμωρίας για το νέο γήπεδο…

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους, αφού μοναδικός απών θα είναι ο Φρανσον, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή μπήκε και ο νεοαποκτηθείς Νίκλας Ελίασον, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, αφού αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Στις τελευταίες δοκιμές που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα, η τριάδα της άμυνας της ΑΕΚ αποτελούνταν από τον Ντομαγκόι Βίντα δεξιά, τον Γιώργο Τζαβέλλα κεντρικό και τον Αρόλντ Μουκουντί στα αριστερά της τριάδας της άμυνας, εκεί που έπαιζε με Λαμία και Βόλο ο Χατζισαφί.

Στα χαφ ήταν ο Νταμιάν Σιμάνκσι και ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ στα δύο άκρα ο Αλμέιδα έβαλε αριστερά τον Στίβεν Τσούμπερ και δεξιά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Στην επίθεση, ο προπονητής της ΑΕΚ έβαλε δίπλα στον Σέρχιο Αραούχο τον Λιβάι Γκαρσία με τον Πέτρο Μάνταλο να μένει εκτός ενδεκάδας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και το ισόπαλο 1-1 με τη Λαμία στους «Ζωσιμάδες», την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τον βασικό τους τερματοφύλακα, Ζερόμ Πριόρ, τον Αλέξανδρο Λώλη, αλλά και τον μεγάλο άτυχο, Πέδρο Κόντε, ο οποίος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως ο ΠΑΣ έχει κερδίσει μόλις μία από τις 12 προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις του με την ΑΕΚ (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 10 ήττες).

Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος – Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο – Ροσέρο, Παμλίδης, Μορέιρα

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Ποζνάνσκι, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Πήλιος, Κιάκος, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης και Φοφανά.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

  • Διαιτητής: Μανούχος
  • Βοηθοί: Σινιοράκης, Δ. Βεργέτης
  • 4ος: Χ. Βεργέτης
  • VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X