Σαν... Ολυμπιακός Β' ο Ιωνικός στο «Καραϊσκάκη» - Μισή ντουζίνα παίκτες του Ολυμπιακού στην αποστολή

Σαν... Ολυμπιακός Β' ο Ιωνικός στο «Καραϊσκάκη» - Μισή ντουζίνα παίκτες του Ολυμπιακού στην αποστολή

Ο Ιωνικός έχει στην ενδεκάδα του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τέσσερις παίκτες με ερυθρόλευκο παρελθόν, ενώ έχει κι άλλους δύο στον πάγκο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν μικρό… Ολυμπιακό θυμίζει ο Ιωνικός στην επίσκεψη του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αφού μισή ντουζίνα παικτών του έχουν ερυθρόλευκο παρελθόν.

Τέσσερις από αυτούς βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Ο τερματοφύλακας Χουτεσιώτης και ο αριστερός μπακ Βαλεριάνος προέρχονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και είχαν ένα σύντομο πέρασμα από την πρώτη ομάδα.

Ο Αλεξί Ρομαό πέρασε την διετία 2016-18 στον Πειραιά, ενώ βασικός ξεκίνησε και ο Φαντιγκά, ο οποίος παραχωρήθηκε φέτος ως δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει μάλιστα το 100% του μισθού του.

Στον πάγκο βρίσκεται ο επίσης δανεικός Μάξι Λοβέρα (ο Ολυμπιακός καλύπτει το 50% του συμβολαίου του), ενώ ερυθρόλευκο παρελθόν έχει και ο Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος κι αυτός προέρχεται από τις ακαδημίες των ερυθρόλευκων, με την φετινή ομάδα της Νίκαιας να έχει πολύ έντονη μυρωδιά από Πειραιά.

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X