Μέλι: «Δεν είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τον Γιάννη, φαβορί για το Eurobasket η Ελλάδα»

Μέλι: «Δεν είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τον Γιάννη, φαβορί για το Eurobasket η Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανυπόμονος για τον αγώνα με την Ελλάδα, την οποία χαρακτήρισε εκ των φαβορί για το Ευρωμπάσκετ, όχι όμως και για το συναπάντημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δήλωσε (χαριτολογώντας) ο ηγέτης της εθνικής Ιταλίας, Νικολό Μέλι.

«Η Ελλάδα είναι μεταξύ των φαβορί για μετάλλιο ή και την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα. Δεν είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τον Γιάννη (χαμογελά). Τον έχω αντιμετωπίσει ξανά και την προηγούμενη φορά δεν πήγε πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο γίνεται περισσότερο. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εδώ για να το προσπαθήσουμε», ανέφερε.

Όσο για τη νίκη της πρεμιέρας επί της Εσθονίας (83-62) είπε: «Το πρώτο παιχνίδι κρύβει πάντα παγίδες, αλλά διαχειριστήκαμε τον αγώνα και κερδίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και στο τέλος μπορούσαμε να κάνουμε και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της Ελλάδας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X