Πως έφτασε ο Ολυμπιακός να παίρνει ό,τι ξεμένει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Πως έφτασε ο Ολυμπιακός να παίρνει ό,τι ξεμένει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ!
Photo Credits: INTIME

Το... μαγαζάκι της Νότιγχαμ Φόρεστ έγινε ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2017 ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της Νότιγχαμ Φόρεστ. Έμοιαζε/φάνταζε για τους φίλους του Ολυμπιακού, ως ένα καπρίτσιο. Μια κίνηση για να πάρει προβολή μέσω της ιστορικής αλλά άκρως παρηκμασμένης αγγλικής ομάδας. Μάλιστα παρουσιάστηκε ως μια άκρως συμφέρουσα κατάσταση για τους Πειραιώτες.

Τα χρόνια που ακολούθησαν έδειχναν πως πράγματι η Φόρεστ θα είναι βοηθητική για τον Ολυμπιακό. Σε αυτή την πολύ-ιδιοκτησία, η ναυαρχίδα φάνταζε η ομάδα του λιμανιού. Ειδικά απ’ τη στιγμή που άρχισε να στέλνει παίκτες που περίσσευαν, δεν είχαν ρόλο στο ρόστερ. Εξυπηρετούσε τον Ολυμπιακό παίρνοντας παίκτες που δεν ήθελε άλλο ο σύλλογος του Πειραιά.

Μπουχαλάκης, Καπίνο, Ταχτσίδης, Ανσαριφάρντ,Καφού, Γκερέρο, Ντράγκερ, μέχρι κι ο Σιαμπάνης. Παίκτες που έκαναν το δρομολόγιο με αφετηρία τον Πειραιά. Όλα έδειχναν πως η Νότιγχαμ θα γίνει ο Ολυμπιακός Β με απλά λόγια.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X