Ποντάρισμα για το 5/5

Ποντάρισμα για το 5/5

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Premier League.

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (21:30): Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή Άρσεναλ. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως υπάρχουν στιγμές μέσα στα παιχνίδια της στις οποίες το ποδόσφαιρο που παίζει είναι απολαυστικό. Χαζεύεις βλέποντάς τους πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν την μπάλα, με πόση ευκολία φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή και τελειώνουν τις φάσεις. Το έκανε και απέναντι στη Φούλαμ, στο ματς που σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Και βρίσκεται πια μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League.

Στο ματς με τη Φούλαμ η Άρσεναλ ήταν καταπληκτική. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μίτροβιτς (ποιον άλλον), οι παίκτες του Αρτέτα έβαλαν την μπάλα κάτω και πίεσαν λυσσασμένα για την ισοφάριση αρχικά και για την ανατροπή. Με τον κόσμο να ξεσηκώνεται και να… σπρώχνει, η Άρσεναλ έπαιξε μαγικό ποδόσφαιρο. Και με τα γκολ των Όντεγκααρντ στο 64’ και Γκάμπριελ στο 86’ έφτασε στο 2-1, παίρνοντας ακόμα μια νίκη που τη φέρνει μόνη στην κορυφή.

Αναλυτικά Αφιερώματα και Ειδικά Στοιχήματα Ευρωμπάσκετ 2022

Άρσεναλ – Άστον Βίλα (21:30): Και θέλει να παραμείνει εκεί μετά και το ματς με την Άστον Βίλα, μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα σε αυτό το ξεκίνημα. Ήττα από την Μπόρνμουθ την πρώτη αγωνιστική, στη μοναδική νίκη έως τώρα των νεοφώτιστων που άλλαξαν και προπονητή. Νίκη με την Έβερτον τη δεύτερη, αλλά ακολούθησαν άλλες δύο ήττες. Από Κρίσταλ Πάλας εκτός και Γουέστ Χαμ εντός έδρας. Με μόλις τρεις βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, πηγαίνει στο Λονδίνο σίγουρα υπό πίεση. Για να παίξει με την πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Αγγλίας. Η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι πολύ κοντά τα προηγούμενα ματς με αυτά, σε μια εμβόλιμη αγωνιστική για την Premier League. Αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή μας κάνει να την εμπιστευτούμε για το πέντε στα πέντε. Πάμε στοίχημα με 1 & Over 2,5 σε απόδοση 2.14 (Pamestoixima).

Ευρωμπάσκετ 2022: Νικητές Ομίλων

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (22:00): Πρώτη νίκη αλλά… τι νίκη για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ είχε ακούσει πολλά και μάλλον δικαίως για το ξεκίνημά της. ένα ξεκίνημα που «έλεγε» δύο ισοπαλίες με Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας και μια ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπόρνμουθ αποδείχτηκε κατάλληλος αντίπαλος για… σάκος του μποξ. Η Λίβερπουλ δεν τη λυπήθηκε, το τελικό 9-0 ήταν εντυπωσιακό και έφερε και την αποχώρηση του προπονητή, Σκοτ Πάρκερ, από τον πάγκο της ομάδας.

Δεύτερο σερί ματς στο «Άνφιλντ» για την ομάδα του Κλοπ και τρίτο στα πέντε πρώτα παιχνίδια στην Premier League. Φιλοξενεί τη σαφώς πιο ποιοτική Νιούκαστλ και σίγουρα το έργο της δε θα είναι το ίδιο εύκολο με αυτό που είχε το Σάββατο. Η Νιούκαστλ είναι στους έξι βαθμούς, καταφέρνοντας να μείνει αήττητη έως τώρα. Μία νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τρεις ισοπαλίες. Με Μπράιτον, Μάντσεστερ Σίτι και Γουλβς. Φλέρταρε με την πρώτη ήττα της στο Γουλβερχάμπτον, αλλά ο Σεντ-Μαξιμέν με γκολ στο 90’ της χάρισε τον βαθμό.

Ευρωμπάσκετ 2022: MVP αποδόσεις

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ (22:00): Αυτός είναι ο νούμερα ένα… κίνδυνος για κάθε αντίπαλη άμυνα. Πλην όμως η Νιούκαστλ γενικά έχει μια ομάδα η οποία είναι καλά δουλεμένη από τον προπονητή της και δείχνει καταπληκτική παρουσία μέσα στο γήπεδο. Στο ματς κόντρα στη Σίτι για ένα ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στους πρωταθλητές, προηγήθηκε με 3-1 πριν έρθει το τελικό 3-3. Είναι δεδομένο πως θα κάνει κι άλλες ζημιές μέσα στη σεζόν και αν συνεχίσει να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο μπορεί να διεκδικήσει έως και ευρωπαϊκή έξοδο.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σε καλή κατάσταση η Νιούκαστλ, έδειξε αναγεννημένη η Λίβερπουλ. Και με διάθεση να… κλείσει στόματα. Η Νιούκαστλ πάντως δεν είναι Μπόρνμουθ και το 1.30 του άσου είναι εξαιρετικά χαμηλό. Δεν μπορούμε να πάμε προς τα εκεί. Αντίθετα, με δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι στην κόντρα επίθεση είναι καταπληκτικοί, θα πάμε στα γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.81 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X