Όντεγκααρντ: Παρηγόρησε τον Γκάμπριελ μετά το αυτογκολ και έπειτα πανηγύρισε μαζί του (VIDEO)

Όντεγκααρντ: Παρηγόρησε τον Γκάμπριελ μετά το αυτογκολ και έπειτα πανηγύρισε μαζί του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ έδειξε γιατί ο Αρτέτα του εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο στην Άρσεναλ, με τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν αρχηγό ομάδας, κυρίως όταν κάποιος συμπαίκτης του έχει περάσει κάτι δύσκολο.

Ο Όντεγκααρντ στο παιχνίδι απέναντι στη Φούλαμ το περασμένο Σάββατο κατάλαβε ότι έπρεπε ν’ ανυψώσει το ηθικό του Γκάμπριελ και να του δείξει πως πιστεύει σ’ εκείνον, παρά το λάθος που είχε κάνει, επιτρέποντας στον Μίτροβιτς ν’ ανοίξει το σκορ για τη Φούλαμ στο «Έμιρεϊτς».

Ο 24χρονος μέσος πήγε στον συμπαίκτη του και του είπε να το ξεχάσει γρήγορα και να συνεχίσει για να φτάσουν όλοι μαζί στο θετικό αποτέλεσμα.

Πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ των «κανονιέρηδων» προτού έρθει η απόλυτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, ο Όντεγκααρντ τρέχοντας προς τη σέντρα για να μη χαθεί χρόνος, έδειξε στον Γκάμπριελ ότι ήταν πλέον η ώρα να φορτσάρει και να μην σκέφτεται άλλο το λάθος του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X