Τσιμίκας: «Ανατριχιάζω όταν παίζω για την Εθνική- Άψογο το κλίμα» (VIDEO)

Τσιμίκας: «Ανατριχιάζω όταν παίζω για την Εθνική- Άψογο το κλίμα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την παρουσία του στην Λίβερπουλ, στάθηκε στις καλύτερες στιγμές του και αναφέρθηκε στον Κλόπ, στον Ρόμπερτσον και στην Εθνική.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα από τον τραυματισμό μου και έβγαλα δυο ασίστ. Μετά την περσινή σεζόν όλοι είμαστε καταπονημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Γι’αυτό ήρθαν μαζεμένοι τραυματισμοί. Σε όλους συμβαίνει αυτό. Ξεκινήσαμε πολύ καλα στο παιχνίδι με τη Σίτι στο Community Shield, μετά λίγο πέσαμε αλλά θεωρώ ότι η ομάδα θα επιστρέψει στα κανονικά της στάνταρ», ανέφερε αρχικά ο Τσιμίκας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη Nova, προτού προσθέσει:

«Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ νωρίς αλλά πιστεύω πως αυτή θα είναι μια από τις πιο δύσκολες Premier League που έχει υπάρξει ποτέ».

Σχετικά με την παρουσία του στο Champions League: «Είναι όνειρο ζωής για μένα. Κάθε παιχνίδι μας στις αλάνες, στους δρόμους και στις γειτονιές λέγαμε πως είναι τελικός Champions League. Όπως κάθε παιχνίδι έκανα όνειρα μικρός. Στη Λίβερπουλ πολλά από αυτά έγιναν πραγματικότητα».

Για το πέναλτι που έδωσε το περσινό FA Cup στην Λίβερπουλ: «Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ποδοσφαιρική μου ζωή μαζί με τον τελικό του Champions League. Ήταν το πρώτο μου γκολ με πέναλτι και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το FA Cup μετά από τόσα χρόνια».

Για τον συναγωνισμό με τον Ρόμπερτσον: «Είναι δύσκολο να πάρεις χρόνο όταν έχεις μπροστά σου έναν παίκτη σαν τον Ρόμπο που είναι πάντα εκεί. Το να συναγωνίζεσαι με έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή σε κάνει καλύτερο».

Σε ό,τι αφορά την σχέση του με τον Κλόπ, σημείωσε: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Σε ό,τι κι αν χρειάστηκα η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή. Για προσωπικούς λόγους, για οτιδήποτε. Ήταν εκεί να μου σταθεί, να είναι δίπλα μου. Θέλω να του το πω live ότι τον ευχαριστώ που με βοηθά καθημερινά είτε σε ποδοσφαιρικούς είτε σε προσωπικούς τομείς».

Τέλος, για την Εθνική ανέφερε: «Το κλίμα είναι άψογο. Υπάρχει πολύ ταλέντο. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης μας. Εκεί πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε οικογένεια. Ο καθένας να βγάζει τον καλύτερό του εαυτό. Η Εθνική για μας είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Το έχουν νιώσει όλοι οι Έλληνες που έπαιξαν στην Εθνική. Η ανατριχίλα όταν ακούς τον εθνικό ύμνο είναι κάτι απίστευτο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X