Μεταγραφικές «ζυμώσεις» στην ΑΕΚ μετά το κάζο από τον Βόλο στην Ριζούπολη

Μεταγραφικές «ζυμώσεις» στην ΑΕΚ μετά το κάζο από τον Βόλο στην Ριζούπολη
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα στο τραπέζι για την ΑΕΚ στον μεταγραφικό τομέα μετά το 0-1 από τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν το παιχνίδι με τον Βόλο, η ΑΕΚ είχε αποφασίσει να κινηθεί για δύο παίκτες. Έναν για τα άκρα της επίθεσης και έναν που θα αγωνίζεται κοντά στον φορ, ενώ θα μπορεί να καλύπτει κάποιες φορές και την θέση του φουνταριστού στην επίθεση.

Ο πρώτος είναι ο Νίκλας Ελίασον που ήρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα πιθανότατα θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος αναζητείται ακόμη…

Ωστόσο, το κάζο από τον Βόλο μέσα στην Ριζούπολη, μπροστά σε 13.000 φίλους της ΑΕΚ, η κακή εμφάνιση της ομάδας παρότι δείχνει διάθεση και πάθος να παίξει ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το πρωτοποριακό 3-1-4-1-1 του Ματίας Αλμέιδα, φαίνεται ότι αλλάζουν τους συσχετισμούς εντός ΑΕΚ.

Από χθες εντός οργανισμού έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την (μεγαλύτερη) μεταγραφική ενίσχυση, ενώ βρισκόμαστε 15 ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και παράλληλα μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη μπορεί η ΑΕΚ να πάρει και ελεύθερους στην αγορά.

Οι μεταγραφικές «ζυμώσεις» μετά το 0-1 από τον Βόλο, βρίσκουν την ΑΕΚ να τσεκάρει παίκτες για περισσότερες θέσεις και τους Παναγιώτη Κονέ, Ράντεκ Κουχάρσκι και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ να μελετούν τι υπάρχει στην αγορά τώρα.

Και οι προφανείς θέσεις προς ενίσχυση στην ΑΕΚ είναι αυτή του φορ, καθώς πίσω από τον Αραούχο δεν υπάρχει επιθετικός με γκολ, καθώς και του δεξιού μπακ, διότι η ΑΕΚ έμεινε μόνο με τον Ρότα. Παράλληλα, όλες οι θέσεις μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο και η κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα είναι μία «ζωντανή» διαδικασία, από την οποία πρέπει με κάθε τρόπο η ΑΕΚ να βγει ενισχυμένη, με «γεμάτο» ρόστερ και παίκτες-προσωπικότητες που θα την πάρουν από το χέρι για να ανέβει επίπεδο και να ξανακάνει μετά από 4 χρόνια πρωταθλητισμό.

Έτσι ακόμη και σήμερα, αλλά σίγουρα τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις με νέα δεδομένα πάνω στο τραπέζι για την ΑΕΚ, στην τελική ευθεία του φινάλε των μεταγραφών.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X